Τροχοί & TIR

Νέος γερανός φορτωτής με γάντζο από τη Hyva

«Titan Long Series» ονομάζει η Hyva τη νέα σειρά γερανών φορτωτών με γάντζο, η οποία προορίζεται για μεταφορές μεγάλων αποστάσεων, έχει τη δυνατότητα χειρισμού φορτίου 26 έως 30 τόνων και φέρει μήκο
Τετάρτη 22/05/2019 - 11:00
Κοινοποίηση στα Social Media

«Titan Long Series» ονομάζει η Hyva τη νέα σειρά γερανών φορτωτών με γάντζο, η οποία προορίζεται για μεταφορές μεγάλων αποστάσεων, έχει τη δυνατότητα χειρισμού φορτίου 26 έως 30 τόνων και φέρει μήκος συστήματος από 7,5 έως 8,0 μέτρα.

Οι εν λόγω φορτωτές, δεν έχουν κανένα πρόβλημα να μεταφέρουν εμπορευματοκιβώτια που έχουν μήκος μέχρι 9 μέτρα και χωρητικότητα 57 m3 , ενώ χάρη σε ένα ειδικό πίσω προφυλακτήρα, μπορούν να μεταφέρουν και container μήκους έως και 10 μέτρων και όγκου μέχρι και 63 m3 . Για τη βελτίωση της σταθερότητας κατά τη φόρτωση και την εκφόρτωση και τη μείωση της γωνίας χειρισμού του φορτίου, το όχημα είναι εφοδιασμένο με σταθεροποιητικό άξονα που λειτουργεί κατά την ανύψωση του βραχίονα με το γάντζο.

Το νέο όχημα της Hyva έχει χαμηλότερο συνολικό ύψος, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα τη δυνατότητα μεταφοράς φορτίου μεγαλύτερου όγκου, με αυξημένο ωφέλιμο φορτίο και μικρότερη μετωπική επιφάνεια, κάτι που βοηθάει στον περιορισμό των επιπέδων κατανάλωσης καυσίμων και εκπομπών CO2. Εξάλλου, το χαμηλότερο κέντρο βάρους εξασφαλίζει μεγαλύτερη σταθερότητα κατά την οδήγηση σε ανώμαλο έδαφος.

PreviousNext