Τροχοί & TIR

Οι νέες εκδόσεις του Peugeot Expert

Με σύγχρονους κινητήρες πετρελαίου αντιρρυπαντικών προδιαγραφών Euro 6d-temp και πέντε εκδόσεις εξοπλισμού (από τις οποίες οι τρεις ολοκαίνουργιες), συνεχίζει την εμπορική του πορεία το Peugeot Expe
Παρασκευή 17/05/2019 - 08:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Με σύγχρονους κινητήρες πετρελαίου αντιρρυπαντικών προδιαγραφών Euro 6d-temp και πέντε εκδόσεις εξοπλισμού (από τις οποίες οι τρεις ολοκαίνουργιες), συνεχίζει την εμπορική του πορεία το Peugeot Expert. Έτσι, μαζί με τις εκδόσεις PRO και PREMIUM, λανσάρονται και οι GRIP, ASPHALT και URBAN.

Αναλυτικότερα, η έκδοση «GRIP» του βαν της Peugeot, προορίζεται για εργοτάξια και άλλα περιβάλλοντα με δύσκολη πρόσβαση και μειωμένη πρόσφυση. Διατίθεται στην κανονική και τη μακριά έκδοση αμαξώματος των 4.956 και 5.308 χλστ. αντίστοιχα, αλλά και σε έκδοση «crew cab», προσφέροντας χώρο για τρεις επιβάτες. Στον εξοπλισμό περιλαμβάνεται το πακέτο «Site» (ψηλότερη ανάρτηση και ποδιά προστασίας κινητήρα), αλλά και το σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης «Grip Control». Ανάλογα με την έκδοση, το ωφέλιμο φορτίο ανεβαίνει μέχρι και τα 1.400 κιλά. Δύο είναι οι επιλογές σε κινητήρες, οι BlueHDi 120 S&S και BlueHDi 150 S&S, που συνεργάζονται αποκλειστικά με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων.

Η ασφάλτινη έκδοση «ASPHALT» του Expert διατίθεται ομοίως στις εκδόσεις αμαξώματος «standard», «long» και «crew cab». Προσφέρεται με τους κινητήρες BlueHDi 120 S&S, BlueHDi 150 S&S και BlueHDi 180 S&S, με τον ισχυρότερο να συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων. Στον στάνταρ εξοπλισμό περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων, η 7άρα οθόνη αφής με Mirror Screen, οι αισθητήρες βροχής και φωτεινότητας, οι ηλεκτρικοί καθρέπτες, οι προβολείς ομίχλης, το πακέτο «Acoustic» και οι αισθητήρες στάθμευσης (εμπρόςπίσω). Την ασφάλεια αναβαθμίζουν το Cruise control με speed limiter, ο έλεγχος διατήρησης της λωρίδας κυκλοφορίας, η παρακολούθηση των «τυφλών» σημείων, η υποβοήθηση μεγάλης σκάλας στα φώτα, η ειδοποίηση οδηγού και η αναγνώριση των ορίων ταχύτητας, με παράλληλη εμφάνιση συστάσεων στον πίνακα οργάνων.

Σε ό,τι αφορά στην αστική έκδοση «URBAN» αυτή διατίθεται αποκλειστικά στην «compact» έκδοση των 4.606 χλστ., με τις μόνες επιλογές να αφορούν στους κινητήρες (BlueHDi 120 S&S, BlueHDi 150 S&S και BlueHDi 180 S&S). Στον εξοπλισμό συναντάμε εκ νέου οθόνη 7 ιντσών με Mirror Screen, αισθητήρες στάθμευσης (εμπρός-πίσω), προβολείς ομίχλης και ηλεκτρικούς καθρέπτες. Ακόμα, προσφέρονται είσοδος και εκκίνηση δίχως κλειδί, το «Visio-park» με κάμερα οπισθοπορείας 180° και το σύστημα Blind spot monitoring.

PreviousNext