Τροχοί & TIR

Με τηλεματική της BPW τα τρέιλερ της DHL

Ο στόλος τρέιλερ της DHL θα εξοπλίζεται με συστήματα τηλεματικής της εταιρείας idem telematics, η οποία ανήκει στον όμιλο BPW Group και ειδικεύεται στα συστήματα ψηφιακής διασύνδεσης των επαγγελματι
Τρίτη 27/08/2019 - 08:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Ο στόλος τρέιλερ της DHL θα εξοπλίζεται με συστήματα τηλεματικής της εταιρείας idem telematics, η οποία ανήκει στον όμιλο BPW Group και ειδικεύεται στα συστήματα ψηφιακής διασύνδεσης των επαγγελματικών οχημάτων.

Η εν λόγω συμφωνία με τη DHL αποτελεί τη μεγαλύτερη στην ιστορία της idem telematics. Κρίσιμο στοιχείο για την επιτυχή κατάληξη των διαπραγματεύσεων ήταν η ανοικτή πλατφόρμα τηλεματικής της εταιρείας τεχνολογίας, καθώς το σύστημα μπορεί να υποστηρίξει εφαρμογές λογισμικού που προέρχονται από τρίτους προμηθευτές. Ακόμα, σημαντικό ρόλο στην επίτευξη της συμφωνίας έπαιξε το γεγονός πως η telematics idem ως θυγατρική του Ομίλου BPW, μπορεί επίσης να παρέχει ολοκληρωμένη πανευρωπαϊκή κάλυψη για το service και την προμήθεια ανταλλακτικών.

Σημειώνεται πως, προεξάρχον στοιχείο της λύσης διασύνδεσης που προσφέρει η idem telematics είναι ο ενσωματωμένος υπολογιστής TC Trailer Gateway, ο οποίος συλλέγει, επεξεργάζεται και συνδέει δεδομένα από τους αισθητήρες που διαθέτει το όχημα. Επιπλέον, η ηλεκτρονική πύλη cargofleet3 επιτρέπει την επεξεργασία, τη γραφική παρουσίαση και την εξαγωγή των δεδομένων.

PreviousNext