Τροχοί & TIR

Συνέδριο Logistics στη Θεσσαλονίκη

Την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020, θα διεξαχθεί για 2η χρονιά στη Θεσσαλονίκη, το συνέδριο «Logistics Solutions VIΙΙ» που διοργανώνει το Supply Chain Institute, με την επιστημονική υποστήριξη της Plan
Τρίτη 11/02/2020 - 08:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020, θα διεξαχθεί για 2η χρονιά στη Θεσσαλονίκη, το συνέδριο «Logistics Solutions VIΙΙ» που διοργανώνει το Supply Chain Institute, με την επιστημονική υποστήριξη της Planning, με τίτλο «Αναπτυξιακό μοντέλο σε τροχιά logistics».

Το συνέδριο θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο Grand Palace Hotel και αποτελεί τη συνέχεια της σειράς συνεδρίων «Solutions» που ξεκίνησε στην Αθήνα το 2014. Το συνέδριο εκτιμάται ότι θα προσελκύσει τουλάχιστον 200 υψηλόβαθμα στελέχη, τα οποία διευθύνουν τα logistics της Βορείου Ελλάδας και κατέχουν θέσεις ευθύνης στην εφοδιαστική αλυσίδα. Σκοπός του συνεδρίου σύμφωνα με τους διοργανωτές, είναι να ακουστούν προβληματισμοί, να παρουσιαστούν τα σημεία αναφοράς στην αγορά της εφοδιαστικής αλυσίδας και να προβληθούν οι βέλτιστες περιπτωσιολογικές μελέτες (case studies) στα logistics, με τη θεματολογία να είναι εξειδικευμένη για τη Βόρεια Ελλάδα.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα http://scisce.eu ή τηλεφωνικώς, καλώντας στο 2106180104.

PreviousNext