Τροχοί & TIR

Τα Scania μετακινούν το «S»

Αλλάζει θέση το γράμμα «S» στα φορτηγά της Σειράς «S» της Scania, τα οποία φέρουν τη μεγάλη καμπίνα (Sleeper Cab) και επίπεδο πάτωμα. Εφεξής, η ιπποδύναμη του μοντέλου θα προηγείται του «S» και αντί
Τρίτη 18/02/2020 - 11:00
Κοινοποίηση στα Social Media
Αντί -για παράδειγμα- για το «S 580» που έχουμε συνηθίσει, θα αναγράφεται το αντίστροφο, δηλαδή το «580 S».
Αντί -για παράδειγμα- για το «S 580» που έχουμε συνηθίσει, θα αναγράφεται το αντίστροφο, δηλαδή το «580 S».

Αλλάζει θέση το γράμμα «S» στα φορτηγά της Σειράς «S» της Scania, τα οποία φέρουν τη μεγάλη καμπίνα (Sleeper Cab) και επίπεδο πάτωμα. Εφεξής, η ιπποδύναμη του μοντέλου θα προηγείται του «S» και αντί -για παράδειγμα- για το «S 580» που έχουμε συνηθίσει, θα αναγράφεται το αντίστροφο, δηλαδή το «580 S».

Αυτή η αλλαγή γίνεται στο πλαίσιο μίας συμφωνίας της σουηδικής εταιρείας με την Daimler AG και συγκεκριμένα με τη Mercedes-Benz, η ναυαρχίδα της οποίας στα επιβατικά ΙΧ οχήματα, είναι η περίφημη S-Class.

«Κάνοντας αυτή την προσαρμογή, τηρούμε μια συμφωνία που έχουμε συνάψει με τη Daimler, εξήγησε ο κ. Alexander Vlaskamp, Senior Vice President, Head of Scania Trucks, ο οποίος έσπευσε να συμπληρώσει: «Είμαστε πρόθυμοι να προστατεύσουμε τα εμπορικά σήματά μας και αναγνωρίζουμε γιατί η Daimler, με τη μακρά ιστορία της S-Class, είχε θέμα με το εμπορικό όνομα της σειράς “S”».

Σημειώνεται, πως η πιο πάνω αλλαγή στα ονόματα δεν επηρεάζει κάποια άλλη σειρά μοντέλων της Scania. Αξίζει να υπενθυμίσουμε κλείνοντας, πως η σημερινή λογική στην ονοματοδοσία, υιοθετήθηκε από τη Scania το 2004, όταν είχε παρουσιάσει τη σειρά «PGR».

PreviousNext