Τροχοί & TIR

Η γοητεία της Elafina Trans  

Όλοι και όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος, μια έκφραση, που ισχύει και στο δικό μας χώρο, της μεταφοράς. Μερικές φορές μάλιστα πρέπει να ανατρέξουμε στο παρελθόν κάποιων ανθρώπων και εν συνεχεία ν
από Παύλος Μαυρομύτης | Κυριακή 18/07/2021 - 08:08
Κοινοποίηση στα Social Media
Το μαύρο χρώμα επάνω στο μπλε εκτός από αντίθεση χαρίζει και όγκο στο R.
Το μαύρο χρώμα επάνω στο μπλε εκτός από αντίθεση χαρίζει και όγκο στο R.

Όλοι και όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος, μια έκφραση, που ισχύει και στο δικό μας χώρο, της μεταφοράς. Μερικές φορές μάλιστα πρέπει να ανατρέξουμε στο παρελθόν κάποιων ανθρώπων και εν συνεχεία να έρθουμε στο παρόν για να δούμε την πορεία τους και τι πέτυχαν τελικά.

 Όπως στην περίπτωση του Βασίλη Χριστοδούλου από τη Λάρισα, ιδιοκτήτη της γνωστής εταιρείας εθνικών μεταφορών Elafina Trans, ο οποίος κατάφερε να πετύχει πολλά σε επαγγελματικό επίπεδο. 

Ισχύει απολύτως η έκφραση που χρησιμοποιούμε, ότι ξεκίνησε από το μηδέν και σήμερα έχει καταφέρει να χτίσει, σκαλί-σκαλί, μια υγιή και με γερές βάσεις μεταφορική εταιρεία. 

Βέβαια για να ανέβεις ψηλά σημαίνει ότι έχεις δουλέψει πολύ, το οποίο στο χώρο των φορτηγών σημαίνει ασταμάτητα δρομολόγια, ατελείωτα ξενύχτια, χιλιάδες αλλαγμένους ταχογράφους, εκατομμύρια χιλιόμετρα πίσω από το τιμόνι και οπωσδήποτε άγχος, πάρα πολύ άγχος! Όπως γνωρίζετε όλοι, τίποτα δεν χαρίζεται, αλλά όλα αποκτώνται με πολλές θυσίες.   

Στο ναό των Scania 

Σάββατο απόγευμα και θα συναντήσουμε τον Βασίλη με τον πρωτότοκο γιο του Θοδωρή στις εγκαταστάσεις της μεταφορικής τους να επιτηρούν τα πάντα, από την εμφάνιση των φορτηγών μέχρι την τελευταία βίδα στην νταλίκα. Άλλωστε, γνωρίζουν πολύ καλά, ότι πρέπει να ασχοληθούν αρκετές ώρες με το στόλο τους για να είναι πάντα στην εντέλεια. Από τα χέρια του Βασίλη έχουν περάσει πολλές μάρκες φορτηγών, ωστόσο, ο ίδιος δείχνει μια ιδιαίτερη συμπάθεια προς τον δράκο. 

 

PreviousNext