Τροχοί & TIR

Δύο νέες μεγάλες παραγγελίες κέρδισε η BYD σε Ισραήλ και Ισπανία

Η πρώτη αφορά 100 12μετρα λεωφορεία, όμοια με αυτά που επιδείχθηκαν στην Αθήνα και θα κυκλοφορήσουν στη Χάιφα, ενώ η δεύτερη, 25 λεωφορείων, αφορά επίσης 12μετρα, τα οποία θα κυκλοφορήσουν στη Βαρκ
Τρίτη 04/01/2022 - 10:00
Κοινοποίηση στα Social Media
byd

 Η πρώτη αφορά 100 12μετρα λεωφορεία, όμοια με αυτά που επιδείχθηκαν στην Αθήνα και θα κυκλοφορήσουν στη Χάιφα, ενώ η δεύτερη, 25 λεωφορείων, αφορά επίσης 12μετρα, τα οποία θα κυκλοφορήσουν στη Βαρκελώνη.

Τα λεωφορεία είναι 100% ηλεκτρικά, μηδενικών ρύπων, σχεδιασμένα για τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των επιβατών με εύκολη είσοδο/ έξοδο και άνετη κυκλοφορία εντός του οχήματος.

Βασικό κριτήριο επιλογής της μάρκας είναι η μακράς διάρκειας ζωή της μπαταρίας σιδήρου-φωσφόρου κατασκευής BYD, μεγάλης χωρητικότητας 422 kWh ικανή να προσδώσει εμβέλεια 400 χιλιομέτρων στο όχημα σε κανονικές συνθήκες συγκοινωνιακής λειτουργίας.

Επίσης, τα συγκεκριμένα λεωφορεία διαθέτουν ένα προηγμένο σύστημα τηλεματικής, το FleetLine, με το οποίο ο διαχειριστής του στόλου έχει πλήρη εικόνα της κίνησης των λεωφορείων σε πραγματικό χρόνο, της κυκλοφοριακής κατάστασης που επικρατεί σε κάθε συγκοινωνιακή γραμμή και ακόμη μπορεί να επικοινωνεί με τους οδηγούς, όταν κρίνεται αναγκαίο.

PreviousNext