Τροχοί & TIR

Transformers

Η αερογραφία είναι επηρεασμένη από την ταινία Transformers και τους γνωστούς γίγαντες ρομπότ που μετατρέπονται σε οχήματα ή μηχανήματα.
Τρίτη 30/04/2024 - 19:00
Κοινοποίηση στα Social Media
.

 

Μπορεί το TGX 26.480 να είναι πλέον ένα δημοφιλές φορτηγό που το συναντά κανείς καθημερινά σε όποιον αυτοκινητόδρομο βρεθεί, ωστόσο το συγκεκριμένο ξεχωρίζει χάρη στην εντυπωσιακή αερογραφία των transformers. 

Από την πλευρά του οδηγού ξεχωρίζει ο Autobots (ο καλός) και από την πλευρά του συνοδηγού απεικονίζεται ο Megatron (ηγέτης του κακού). Η αερογραφία είναι επηρεασμένη από την ταινία Transformers και τους γνωστούς γίγαντες ρομπότ που μετατρέπονται σε οχήματα ή μηχανήματα. 

.

Αυτά τα ρομπότ εμπλέκονται σε πόλεμο μεταξύ των καλών και δίκαιων Autobots με αρχηγό τους τον Optimus Prime και των κακών Decepticons, με αρχηγό τον Megatron. Στόχος των Decepticons (κακών) είναι να χρησιμοποιήσουν τη φυλή τους για να οικοδομήσουν έναν στρατό, δίνοντας ζωή στις συσκευές της Γης. 

Εκεί εμφανίζονται οι Autobots και τους αποτρέπουν. Κατά τ’ άλλα το TGX εξωτερικά είναι τυπικά βελτιωμένο. Ξεχωρίζει μια μπαριέρα στην οροφή με έξι προβόλια, στη βάση ο προφυλακτήρας με σωλήνα χρωμίου, τονισμένο με χρώμιο επίσης το πλαίσιο της μάσκας, καθώς και έξυπνες παρεμβάσεις δίπλα από τους προβολείς ομίχλης. Στον πίσω προφυλακτήρα υπάρχουν ζωγραφισμένοι διάφοροι χαρακτήρες στη γλώσσα των ρομπότ. Την εξωτερική εικόνα συμπληρώνει η παρέμβαση του καλλιτέχνη που κατάφερε να δώσει μια ιδιαίτερα επιθετική μορφή στο φορτηγό. Πολλή δουλειά (και πολλά λεφτά).

.
Φωτογραφίες: Otto Miedl
PreviousNext