Τροχοί & TIR

KING of Agrinio

Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, είναι μια έκφραση που όλοι μας έχουμε χρησιμοποιήσει στη ζωή μας. Αυτή σκέφτηκε και ο Χρήστος Διώτης από το Αγρίνιο όταν αποφάσισε να προσθέσει ένα ακόμη φορτηγό
από Παύλος Μαυρομύτης | Πέμπτη 30/12/2021 - 07:51
Κοινοποίηση στα Social Media
scania streamline

Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, είναι μια έκφραση που όλοι μας έχουμε χρησιμοποιήσει στη ζωή μας. Αυτή σκέφτηκε και ο Χρήστος Διώτης από το Αγρίνιο όταν αποφάσισε να προσθέσει ένα ακόμη φορτηγό στη μεταφορική του. Το καινούργιο απόκτημά του θέλει να έχει πιο δυναμικά χαρακτηριστικά από το προηγούμενο, το οποίο είναι ένα υπέροχο Scania συρόμενο ροζ χρώματος με αερογραφίες. Το κατάφερε τελικά; Για να δώσουμε απάντηση στο παραπάνω ερώτημα θα τον συναντήσουμε στο θεσσαλικό κάμπο για να γνωρίσουμε το νέο του R 620.

Το συρόμενο δίνει λύσεις

«Το συρόμενο είναι το ιδανικό όχημα για τη δουλειά μου», μας λέει ο Χρήστος πριν μας παρουσιάσει το νέο του φορτηγό και εξηγεί: «Μου δίνει αρκετές λύσεις και δυνατότητες τόσο στο φόρτωμα όσο και στο ξεφόρτωμα. Όπως για παράδειγμα σήμερα που φορτώνω δέματα με άχυρα τα οποία θα μεταφέρω σε διαφορετικούς πελάτες. Οι αποθήκες τους βρίσκονται σε δυσπρόσιτα σημεία τα οποία καταφέρνω να προσεγγίσω μόνο με το τριαξονικό. Αν είχα επικαθήμενο δεν θα μπορούσα. Με το φορτηγό μου μεταφέρω κυρίως αγροτικά προϊόντα από και προς το Αγρίνιο».

Ισχυρό φορτηγό

Το καλοκαίρι ταξιδεύω προς τη Θεσσαλία χρησιμοποιώντας κυρίως τη διαδρομή από Καρπενήσι καθώς εξυπηρετώ διάφορους πελάτες κατά μήκος της. Για αυτό το λόγο άλλωστε χρειάζομαι ένα φορτηγό με 16λιτρο κινητήρα, γιατί μετακινούμαι στον ορεινό όγκο όπου χρειάζεται δύναμη και τρομερή έλξη. Ένας ισχυρός κινητήρας με βοηθάει να κινούμαι με περισσότερη άνεση και ευκολία.

Blue Power

«Στο χώρο του φορτηγού μπήκα από μεράκι και ζήλο και με αυτά πορεύομαι πίσω από το επαγγελματικό τιμόνι» μας λέει όλο νόημα ο Χρήστος. «Από τη στιγμή που επέλεξα να ακολουθήσω αυτή τη δουλειά, πρέπει να την κάνω όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται. Επενδύω σε νέα οχήματα στη μεταφορική μου και παράλληλα θέλω να είναι καλοστημένα, ώστε να ξεχωρίζουν στο δρόμο. Μου αρέσει το φορτηγό μου να γίνεται αντικείμενο θαυμασμού από όπου περνάει».

«Με το τελευταίο μου απόκτημα θεωρώ ότι το έχω πετύχει μέχρι κάποιο βαθμό. Από την μπροστινή μπάρα μέχρι το τελευταίο φανάρι της νταλίκας είναι καλοστημένο χωρίς να έχει περιττά αξεσουάρ. Επίσης η τριχρωμία στην καμπίνα πιστεύω ότι χαρίζει πιο δυναμική εμφάνιση. Την εξωτερική πλευρά του R την απολαμβάνει ο κόσμος που την βλέπει όταν το συναντάει στο δρόμο, ενώ εγώ χαίρομαι το εσωτερικό του το οποίο είναι ντυμένο με δερματίνες. Για ευνόητους λόγους απαγορεύεται η είσοδος στο εσωτερικό ακόμη και με παντόφλες».

«Στην καφετιέρα φτιάχνω καθημερινά καφέ τον οποίο απολαμβάνω πάντα έχοντας την καλύτερη θέα! Άλλωστε αυτή είναι η ομορφιά του επαγγέλματός μας. Να αλλάζουμε συνεχώς παραστάσεις και εν τέλει να μην πλήττουμε ποτέ»…

PreviousNext