Τροχοί & TIR

Νέο ηλεκτρικό Nissan Townstar ΕV: το οδηγούμε στη Γαλλία

Στοχεύοντας σε οικονομικότερες και καθαρότερες μεταφορές το νέο αμιγώς ηλεκτρικό Nissan Townstar ξεκινά την εμπορική του πορεία σε όλη την Ευρώπη, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα τεχνολογιών ασφάλειας μ
από Παύλος Μαυρομύτης | Σάββατο 24/09/2022 - 08:52
Κοινοποίηση στα Social Media
Nissan Townstar ΕV
Nissan Townstar ΕV

Στοχεύοντας σε οικονομικότερες και καθαρότερες μεταφορές το νέο αμιγώς ηλεκτρικό Nissan Townstar ξεκινά την εμπορική του πορεία σε όλη την Ευρώπη, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα τεχνολογιών ασφάλειας με προηγμένα χαρακτηριστικά.

Προορίζεται για επαγγελματίες και επιχειρήσεις που το μεταφορικό τους έργο εστιάζεται στο κέντρο των πόλεων καθώς και σε πιο μακρινά ταξίδια χάρη στην αυτονομία της μπαταρίας η οποία φτάνει τα 300 χιλιόμετρα (σύμφωνα με το πρότυπο κύκλου WLTP).

Στο ΤΡΟΧΟΙ & TIR Σεπτεμβρίου που κυκλοφορεί, οδηγούμε το ηλεκτρικό Townstar στο Παρίσι από όπου σας μεταφέρουμε τις πρώτες μας εντυπώσεις.

Κινητήρας - Μπαταρία

Η ηλεκτρική έκδοση του Townstar διαθέτει ένα βελτιστοποιημένο σύστημα μετάδοσης κίνησης με έξυπνη διαχείριση ενέργειας και θερμική ψύξη της μπαταρίας. Ο ηλεκτροκινητήρας αποδίδει 90 kw (122 HP) και 245 Nm ροπής.

Η μπαταρία χωρητικότητας 45 kWh μπορεί να δεχθεί φόρτιση εναλλασσόμενου ρεύματος (11 kW ή 22 kW) ή ταχεία φόρτιση DC (μορφή CCS). Η τελευταία επιτρέπει στους χρήστες να φορτίζουν τη μπαταρία από το 15% έως το 80%, σε μόλις 37 λεπτά.

Γρήγορο και ευέλικτο στο δρόμο

Ο οδηγός μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε δύο προγράμματα οδήγησης, το κανονικό και το οικονομικό. Μέσα στην πόλη, όπου δεν χρειαζόμαστε ιδιαίτερη δύναμη και επιδόσεις, επιλέγουμε το οικονομικό πρόγραμμα και με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνουμε εξοικονόμηση της μπαταρίας. 

Διαβάστε τη συνέχεια της δοκιμής μας στο ΤΡΟΧΟΙ & TIR Σεπτεμβρίου που κυκλοφορεί στα περίπτερα.    

PreviousNext