Τροχοί & TIR

Παραγγελία για 270 Iveco Daily προς μίσθωση

H μεγάλη αγγλική εταιρεία Dawsongroup plc, με εξειδίκευση στην ενοικίαση και στο leasing επαγγελματικών οχημάτων, παρήγγειλε 270 Iveco Daily στους 3,5 τόνους μικτού τα οποία θα παραλάβει εντός του 2
Τρίτη 23/05/2023 - 09:26
Κοινοποίηση στα Social Media

H μεγάλη αγγλική εταιρεία Dawsongroup plc, με εξειδίκευση στην ενοικίαση και στο leasing επαγγελματικών οχημάτων, παρήγγειλε 270 Iveco Daily στους 3,5 τόνους μικτού τα οποία θα παραλάβει εντός του 2023 στη συνέχεια προηγούμενης παραγγελίας επίσης 350 Iveco Daily τα οποία παρέλαβε μέσα στο 2022. 

Ο βαθμός ικανοποίησης των επαγγελματιών που μίσθωσαν τα Daily ήταν ιδιαίτερα υψηλός και εκφράστηκε με ζήτηση επιπλέον οχημάτων, με αποτέλεσμα η Dawsongroup να προβεί στη νέα αυτή παραγγελία. Βασικό πλεονέκτημα του Daily είναι η ευκολία και η ευελιξία που παρέχει το πλαίσιό του για κάθε υπερκατασκευή. Έτσι,
η Dawsongroup συνεργαζόμενη με ειδικευμένους αμαξοποιούς μπορεί να προσφέρει τα Daily με κόφα, με θάλαμο, καρότσα με ή χωρίς ανατροπή κ.λπ.

Σημαντικό είναι, επίσης, ότι το ωφέλιμο φτάνει μέχρι τα 1.154 κιλά, και η τεχνική δυνατότητα έλξης ορίζεται στους 3,5 τόνους. Όλα τα προσφερόμενα προς μίσθωση οχήματα συνδυάζονται με κινητήρα 2,3 λίτρων, ισχύος 136 hp και μέγιστη ροπή 370 Nm. Πρόκειται για έκδοση που θεωρείται και η πλέον αποδοτική της γκάμας. Πολλά από τα συγκεκριμένα Daily θα χρησιμοποιηθούν σε μικρά εργοτάξια και χωματουργικές εργασίες εντός πόλεων, οπότε κρίθηκε σκόπιμη η επιλογή του νέου μηχανικού κιβωτίου ταχυτήτων του κατασκευαστή. Σε αυτό, η αντοχή του συμπλέκτη είναι αυξημένη κατά 18% σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο, ενώ η ακρίβεια στη διαδρομή του επιλογέα και το θετικό «κούμπωμα» των σχέσεων είναι βελτιωμένα κατά 50%. Το λιπαντικό
του κιβωτίου ταχυτήτων δεν χρειάζεται αλλαγή πριν από τη συμπλήρωση 350.000 χιλιομέτρων.

Ενεργητική ασφάλεια, συνδεσιμότητα

Η ασφάλεια και η άνεση αποτελούν προτεραιότητες για την Dawsongroup, με κάθε Iveco Daily να διαθέτει το business επίπεδο εξοπλισμού που αυξάνει την μεταπωλητική αξία, και το οποίο περιλαμβάνει στάνταρ χειροκίνητο κλιματισμό, cruise control, προβολείς ομίχλης και ηλεκτρικά θερμαινόμενους και ρυθμιζόμενους εξωτερικούς καθρέφτες. Επίσης, στάνταρ σε όλα τα μοντέλα Daily είναι τα καθίσματα Hi-Adaptive με «memory» αφρώδες που συμβάλλει στη μείωση της καταπόνησης του κορμού του οδηγού έως και 30%, σύμφωνα με τον κατασκευαστή. Τα Daily διαθέτουν επίσης το City Mode, ένα σύστημα που ελαφραίνει το σύστημα διεύθυνσης.

Ένα πλεονέκτημα αυτών των Daily, το οποίο μπορούν να εκμεταλλευτούν οι πελάτες της Dawsongroup, είναι το Iveco Driver Pal και το Τelematics Connectivity Box. Με τη βοήθεια της Amazon Alexa, ο ψηφιακός «βοηθός οδηγού» επιτρέπει στους χρήστες να διαχειρίζονται τον προγραμματισμό δρομολογίων, να παρέχουν συμβουλές για την αποδοτικότητα καυσίμου και να παρακολουθούν την κατάσταση της γραμμής μετάδοσης κίνησης του οχήματος, όλα μέσω φωνητικών εντολών.

Το Iveco Driver Pal συνδέει επίσης τους οδηγούς, παρέχοντας τη δυνατότητα επικοινωνίας με άλλους οδηγούς στη διαδρομή τους για την ανταλλαγή πληροφοριών και συμβουλών. Τα οχήματα αυτά τέλος, θα έχουν πολλές διαφορετικές εφαρμογές, με αναμενόμενη χιλιομετρική απόσταση που θα κυμαίνεται από 26.000 έως 100.000 μίλια ετησίως. Σύμφωνα με τα στελέχη της εταιρείας, η διασφάλιση της αξιοπιστίας και της απρόσκοπτης λειτουργίας ήταν ουσιώδους σημασίας, και έτσι κάθε ένα από αυτά τα IVECO Daily διαθέτει τριετή εγγύηση απεριόριστων χιλιομέτρων, στοιχείο που εκτιμούν ιδιαίτερα οι ενοικιαστές επαγγελματικών αυτοκινήτων.

PreviousNext