Τροχοί & TIR

Έτοιμο και το Νέο Mercedes Atego!

Μερικές ημέρες μετά την παγκόσμια πρεμιέρα του νέου χωματουργικού Arocs, η Mercedes συνεχίζει με καταιγιστικούς ρυθμούς την ολοκλήρωση της Euro 6 γκάμας της. Στην επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή
από Βασίλης Δαραμούσκας | Τετάρτη 06/02/2013 - 17:57
Κοινοποίηση στα Social Media

Μερικές ημέρες μετά την παγκόσμια πρεμιέρα του νέου χωματουργικού Arocs, η Mercedes συνεχίζει με καταιγιστικούς ρυθμούς την ολοκλήρωση της Euro 6 γκάμας της. Στην επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή μόλις αναρτήθηκαν τα δύο πρώτα σκίτσα. Αν κάνετε τη σύγκριση με τα αντίστοιχα για το Antos, μπορείτε να έχετε μία αρκετά καλή εικόνα της τελικής μορφής του νέου Atego.

Όπως γράφαμε και πρόσφατα, το νέο Atego θα παρουσιαστεί επίσημα την άνοιξη -έκθεση επαγγελματικών του Μπέρμιγχαμ, Αγγλία, Απρίλιο 2013- με τις πωλήσεις να εκκινούν την 1η Μάη. Σημεία προσοχής η (κι εδώ) στάνταρ τοποθέτηση του τελευταίας γενιάς PowerShift 3, με 8 σχέσεις για την περίσταση, και η επίσης στάνταρ διάθεση μαγνητικού ριτάρντερ. Το μικρότερο μέλος της οικογένειας φορτηγών του κατασκευαστή θα διατίθεται με 7 τετρακύλινδρα και εξακύλινδρα σύνολα προδιαγραφών Euro 6 , ισχύος από 156 έως 299 hp.

Από τη σκοπιά των μεταφορικών εφαρμογών, το Atego καλύπτει το φάσμα από 6,5 έως 16 τόνους μεικτού. Όλες οι λεπτομέρειες σύντομα, τόσο στο περιοδικό όσο και στην ιστοσελίδα μας. Αν δούμε την πρακτική του κατασκευαστή να προσκαλεί το Τροχοί & TIR μαζί με ελάχιστα ευρωπαϊκά μίντια σε προ-παρουσιάσεις (previews), υποθέτουμε ότι, θα έχουμε πολλά περισσότερα να σας πούμε πριν από τον Απρίλιο.

PreviousNext