Τροχοί & TIR

Ετοιμοπαράδοτα Van Renault σε χειμερινή προσφορά

Κλείστε ένα test drive και αποκτήστε το van που ταιριάζει στις ανάγκες της επιχείρησής σας, μέσα σε μόνο 48 ώρες και σε χειμερινή προσφορά. 
από Advertorial | Πέμπτη 04/01/2024 - 15:38
Κοινοποίηση στα Social Media
Renault Vans

Ελάτε σήμερα στο δίκτυο Renault να γνωρίσετε από κοντά τα Express, Trafic και Master Van, κλείστε ένα test drive και αποκτήστε το van που ταιριάζει στις ανάγκες της επιχείρησής σας, μέσα σε μόνο 48 ώρες και σε χειμερινή προσφορά. 
 

Το Renault Express van τώρα ετοιμοπαράδοτο σε 48 ώρες, σε χειμερινή προσφορά.

ΚΛΕΙΣΤΕ TEST DRIVE - ΖΗΤΗΣΤΕ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Το Express Van, το πιο ολοκληρωμένο επαγγελματικό της αγοράς, με το κορυφαίο value for money και τη σφραγίδα της Renault, είναι τώρα ετοιμοπαράδοτο σε 48 ώρες. Ανακαλύψτε το στις εκθέσεις Renault, κλείστε ένα test drive και αποκτήστε το με την πιο συμφέρουσα προσφορά που έγινε ποτέ.

Renault express

Τώρα είναι η καλύτερη ώρα να αποκτήσετε το πιο ολοκληρωμένο compact van της αγοράς, το Renault Express Van. Το ελαφρύ επαγγελματικό έχει ξεχωρίσει για τη δυναμική του εμφάνιση, τις ανέσεις επιβατικού στο εσωτερικό του, την ευκολία στη φόρτωση, τις σύγχρονες τεχνολογίες ασφαλείας, τις καινοτόμες εφαρμογές και την οικονομία που προσφέρει στην καθημερινή χρήση. Τώρα, είναι ετοιμοπαράδοτο σε 48 ώρες, ενώ ο ενδιαφερόμενος μπορεί να το γνωρίσει, να το οδηγήσει σε όλο το δίκτυο Renault και να το αποκτήσει, εκμεταλλευόμενος την καλύτερη προσφορά που έγινε ποτέ.

Με στιβαρή και δυναμική σχεδίαση, χάρη στα φωτιστικά σώματα σχήματος C-shape με φώτα ημέρας LED , με την καλύτερη αναλογία μήκους καρότσας /μήκους αμαξώματος και εφοδιασμένο με τον καταξιωμένο κινητήρα diesel 1.5 Blue dCi, με 75 και 95 ίππους, το Express Van είναι ένα ελαφρύ φορτηγό που προορίζεται τόσο για μεμονωμένους επαγγελματίες όσο και για στόλους επαγγελματικών οχημάτων, όταν το ζητούμενο δεν είναι απλά η κάλυψη των αναγκών, αλλά η καλύτερη σχέση τιμής - μεγέθους - εξοπλισμού.

Η εμβληματική προσωπικότητα του Renault Express Van αναδεικνύεται εμφατικά στην εντυπωσιακή εμπρός όψη του: υψηλά τοποθετημένη μάσκα, φαρδύ καπό και προστατευτικός εμπρός προφυλακτήρας. Τα φωτιστικά σώματα σχήματος C-shape με φώτα ημέρας LED εξασφαλίζουν έως και 90% καλύτερη φωτεινότητα (για τα φώτα πορείας), ενώ οι εξωτερικοί καθρέφτες εξασφαλίζουν άριστη ορατότητα.

Renault express

 

Το εσωτερικό διαθέτει μοντέρνο οριζόντιο ταμπλό με καθαρές γραμμές που αναδεικνύουν την ευρυχωρία του συνόλου.

Στον κατάλογο του βασικού εξοπλισμού του μοντέλου βρίσκονται πολλά καινοτόμα στοιχεία εξοπλισμού όπως το Wide View Mirror, ένας ευρυγώνιος καθρέφτης που ενσωματώνεται στο αλεξήλιο του συνοδηγού και δίνει εικόνα ¾ της πίσω νεκρής γωνίας, εξαλείφοντας τα τυφλά σημεία και προσφέροντας μοναδική ασφάλεια κατά την οδήγηση. 

Παράλληλα, το επαγγελματικό μοντέλο είναι εφοδιασμένο με Cruise control και Speed limiter, με χειριστήρια στο τιμόνι, αυτόματη ενεργοποίηση φώτων, αισθητήρες βροχής και προβολείς ομίχλης, αισθητήρες πίεσης ελαστικών, αλλά και σύστημα Multimedia EASY LINK με οθόνη 8'',  κάμερα οπισθοπορείας και smartphone mirroring

Renault express

Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι το Renault Express Van διαθέτει τις καλύτερες αναλογίες στην κατηγορία του, με 1,91 μ. μήκος χώρου φόρτωσης (με πλήρες διαχωριστικό), για ένα όχημα συνολικού μήκους 4.39 μ. και πλευρική συρόμενη πόρτα πλάτους 716 χλστ, που είναι η καλύτερη τιμή στην κατηγορία του. Πρακτικό όσο ποτέ άλλοτε, το επαγγελματικό μοντέλο προσφέρει ωφέλιμο φορτίο 650 κιλών. Παράλληλα, το Express Van προσφέρει κορυφαία τιμή χωρητικότητας αποθήκευσης στην καμπίνα και μέγιστο όγκο φόρτωσης που φτάνει τα 3,79μ³.

Εξοπλισμένο με τον κινητήρα diesel 1.5 Blue dCi, με  απόδοση 75 & 95 ίππων (220 Nm και 240 Nm ροπής αντίστοιχα), που συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων και πολύ χαμηλό κόστος συντήρησης 0,50€/ημέρα (προγραμματισμένη συντήρηση κατά τη διάρκεια της 5ετούς εγγύησης), το Express Van
 προσφέρει χαμηλή κατανάλωση από 5,0 λ. /100χλμ. (134 γρ. CO2/χλμ.), νούμερα που του εξασφαλίζουν καθημερινή πρόσβαση στον πράσινο δακτύλιο και χαμηλά έξοδα χρήσης.

Renault express

Το ελαφρύ επαγγελματικό της Renault καλύπτεται από εργοστασιακή εγγύηση 5 ετών με όριο 100.000 χλμ. (όποιο συμβεί πρώτο και απεριόριστα για τα 2 πρώτα έτη), αλλά και με δωρεάν 5ετή οδική βοήθεια. Επιπλέον, καλύπτεται από εγγύηση βαφής 3 ετών και αντισκωριακή εγγύηση 12 ετών (χωρίς όριο χιλιομέτρων).


Ελάτε σήμερα στο δίκτυο Renault να γνωρίσετε από κοντά το Renault Express Van, να κανονίσετε ένα test drive και να το κάνετε δικό σας, μέσα σε 48 ώρες, με την πιο συμφέρουσα προσφορά που έγινε ποτέ.

ΚΛΕΙΣΤΕ TEST DRIVE  - ΖΗΤΗΣΤΕ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ


Το Renault Trafic Van τώρα ετοιμοπαράδοτο σε 48 ώρες 

Το Renault Trafic Van, είναι τώρα ετοιμοπαράδοτο, σε 48 ώρες*. Ανακαλύψτε το στις εκθέσεις Renault, κλείστε ένα test drive και αποκτήστε το με την πιο συμφέρουσα προσφορά από τον πλησιέστερο εξουσιοδοτημένο έμπορο. 

Renault TRafic

Εξυπηρετώντας τις ανάγκες των επαγγελματιών εδώ και πάνω από 40 χρόνια, το Renault Trafic Van διαθέτει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που το καθιστούν το ιδανικό επαγγελματικό όχημα: έχει μεγάλη μεταφορική ικανότητα, ευκολία διαμόρφωσης και ευρεία γκάμα εκδόσεων (με κοντό ή μακρύ μεταξόνιο, με χαμηλή ή υπερυψωμένη οροφή). Παράλληλα, διατίθεται με καινούργια συστήματα ασφαλείας, μοντέρνο σύστημα πολυμέσων και πλήρη γκάμα κινητήρων.

Στην πιο σύγχρονη εκδοχή του, το Renault Trafic Van έχει πολύ μοντέρνο χαρακτήρα από κάθε άποψη. Η μπροστινή εμφάνιση και τα full LED φωτιστικά σώματα συμβάλλουν στην εντυπωσιακή του εμφάνιση. Στο εσωτερικό, η κορυφαία αισθητική και το προσεγμένο φινίρισμα συνδυάζονται με ένα επίπεδο εξοπλισμού που συγκρίνεται με αυτό ενός επιβατικού αυτοκινήτου.

Renault TRafic


Κορυφαία χωρητικότητα φόρτωσης 

Το Trafic Van αποτελεί σημείο αναφοράς στην αγορά, προσφέροντας έναν κορυφαίο, σε μήκος και ύψος, χώρο φόρτωσης, ευκολία διαμόρφωσης και πολλές επιλογές εξατομίκευσης, ενώ προσφέρεται:

  • σε 2 μήκη μεταξονίου (L1 & L2) με μήκος χώρου φόρτωσης από 2,5m , που σε συνδυασμό με την standard ανοιγόμενη θυρίδα διαχωριστικού, μπορεί να υποστηρίξει φορτία μήκους έως 4,15m 
  • σε 2 ύψη αμαξώματος προσφέροντας διαστάσεις χώρου φόρτωσης έως 8,9 m3 και ύψους μέχρι 1,9m

Παράλληλα, εξασφαλίζει ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον χώρου φόρτωσης, χωρίς τζάμια , για προστασία από τα αδιάκριτα βλέμματα, ενώ παραμένει ιδανικό για πάσης φύσεως διασκευές.

88 λίτρα αποθηκευτικοί χώροι στο εσωτερικό


Στο Trafic Van η συνολική χωρητικότητα των αποθηκευτικών χώρων φτάνει τα 88 λίτρα (19,7 λίτρα στην κεντρική κονσόλα, 14,6 λίτρα στις πόρτες και 54 λίτρα κάτω από την έδρα του καθίσματος). Σε ορισμένες εκδόσεις, το ντουλαπάκι έχει αντικατασταθεί από το συρτάρι «EasyLife», του οποίου ο έξυπνος μηχανισμός ανοίγματος διευκολύνει πολύ τον οδηγό να έχει πρόσβαση σε ένα χώρο 6,6 λίτρων.

Renault TRafic

Κινητό γραφείο


Το Trafic Van ήταν το πρώτο επαγγελματικό όχημα που προσέφερε το «κινητό γραφείο». Με την αναδίπλωση του μεσαίου καθίσματος, η πλάτη του μετατρέπεται σε γραφείο (με ενσωματωμένο χώρο αποθήκευσης σημειώσεων), ή τραπέζι που χρησιμοποιείται στα μεσημεριανά διαλείμματα. Χάρη στο Renault Trafic Van και την ευρηματικότητα του σχεδιασμού του, το «κινητό γραφείο» είναι ένα στοιχείο που έχει γίνει απαραίτητο σε όλους τους επαγγελματίες.

Πλήρης γκάμα κινητήρων

Πιστοποιημένος με την τελευταία γενιά αντιρρυπαντικής τεχνολογίας Euro6 D Full, ο τετρακύλινδρος diesel κινητήρας 2.0L Blue dCi του Trafic Van είναι ισχυρός, εξασφαλίζοντας δυναμική απόκριση, αξιοπιστία και οικονομία.
Οι διαθέσιμες εκδόσεις κινητήρα είναι οι εξής:
-    110 HP με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων
-    130 HP με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων
-    150 HP με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων

Renault TRafic

Εξοπλισμός «επιβατικού» 


Στον κατάλογο του βασικού εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας βρίσκονται πολλά καινοτόμα στοιχεία όπως: σύστημα πολυμέσων Renault Easy Link με οθόνη αφής 8 ιντσών και smartphone mirroring, κάμερα οπισθοπορίας, Mobile Office, Cruise Control, φώτα full LED, αισθητήρες φωτός-βροχής, αισθητήρες πίεσης ελαστικών, κλπ . Παράλληλα, διατίθεται και ο καθρέφτης  Wide View Mirror, μια καινοτομία της Renault που βρίσκεται σε όλα τα επαγγελματικά της για να διευκολύνει και να προστατεύει τον οδηγό, προσφέροντας του ορατότητα στη «νεκρή» γωνία. 

Renault TRafic


Το Renault Trafic Van καλύπτεται από εργοστασιακή εγγύηση 5 ετών με όριο 100.000 χλμ. (όποιο συμβεί πρώτο και απεριόριστα για τα 2 πρώτα έτη), αλλά και με δωρεάν 5ετή οδική βοήθεια. Επιπλέον, καλύπτεται από εγγύηση βαφής 3 ετών και αντισκωριακή εγγύηση 12 ετών (χωρίς όριο χιλιομέτρων).

•    Ελάτε σήμερα στο δίκτυο Renault να γνωρίσετε από κοντά το Renault Trafic Van, να κανονίσετε ένα test drive και να το κάνετε δικό σας, μέσα σε 48 ώρες (για Αθήνα – Θεσσαλονίκη και για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων), με την πιο συμφέρουσα προσφορά. 
 

(*) Σε Αθήνα – Θεσσαλονίκη, για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων

ΚΛΕΙΣΤΕ TEST DRIVE  - ΖΗΤΗΣΤΕ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ


 

Νέο Renault Master: η εμπειρία των επαγγελματικών αποκτά νέα διάσταση  


Το Renault Group, με πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά ελαφρών φορτηγών εδώ και 120 χρόνια, αναβαθμίζει την γκάμα των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων του ενισχύοντας τη σχεδίαση, τη συνδεσιμότητα και τις δυνατότητες εξατομίκευσης που προσφέρουν, αλλά και ένα επίπεδο ποιότητας κατασκευής και φινιρίσματος  εφάμιλλο με αυτό των επιβατικών μοντέλων.

renault master

Από το λανσάρισμά του το 1980, το Master καθιερώθηκε ως κορυφαίο μοντέλο στην αγορά των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων. Προκειμένου να ανταποκριθεί στις νέες ανάγκες των πελατών, το νέο Master ενισχύεται τόσο σε επίπεδο σχεδίασης και εξοπλισμού, όσο και σε τεχνολογικό επίπεδο, διαθέτοντας:

  • Επιβλητική σχεδίαση
  • Νέο κινητήρα diesel Twin Turbo 
  • Δυνατότητες εξατομίκευσης για το χώρο επιβατών 
  • Απαράμιλλη στιβαρότητα
  • Άνεση στην οδήγηση
  • Χώρο επιβατών με πολλαπλές δυνατότητες διασύνδεσης
renault master


Δυναμική σχεδίαση, ισχύς και στιβαρότητα

Αποκτώντας νέα μπροστινή όψη, το νέο Master ανανεώνεται και στο εσωτερικό του προσφέροντας αναβαθμισμένη απτή ποιότητα, μέσα σε έναν πιο λειτουργικό και πιο πρακτικό χώρο επιβατών, με διακοσμητικά χρωμίου, νέες ταπετσαρίες και εξοπλισμό ανάλογο ενός κινητού γραφείου. Ο νέος κινητήρας  πετρελαίου 2,3 Blue dCi Twin Turbo παρέχει αυξημένη ισχύ και ροπή, αλλά και μειωμένη κατανάλωση.

Από την έναρξη της κυκλοφορίας του το 1980, το Renault Master κέρδισε τις εντυπώσεις στην αγορά των μεγάλων φορτηγών:

  • Πωλήθηκαν 2,4 εκατομμύρια τεμάχια, σε περισσότερες από 50 χώρες 
  • Κάθε χρόνο από το 2014, το Master καταγράφει πωλήσεις ρεκόρ!
  • Διατίθεται σε 3 ύψη, 3 μήκη και ωφέλιμο όγκο από 8 έως 14,8 m3.
  • Το εργοστάσιο της Renault στο Batilly της Γαλλίας είναι η μονάδα παραγωγής του Master από το 1980.
renault master

Περισσότερο στυλ, χωρίς συμβιβασμούς στη λειτουργικότητα

Ανανεωμένη μπροστινή όψη που χαρίζει αίσθηση αυξημένης στιβαρότητας

Το πλήρως ανασχεδιασμένο ντιζάιν εναρμονίζεται με την κοινή αισθητική ταυτότητα των υπόλοιπων μοντέλων της γκάμας επαγγελματικών οχημάτων της Renault. Το νέο Master ενισχύει την αίσθηση στιβαρότητας που αποπνέει χάρη στην πιο εκφραστική και δυναμική μπροστινή όψη η οποία προσδιορίζεται από: 

  • Τη νέα μπροστινή μάσκα κάθετης σχεδίασης,
  • τη φωτεινή υπογραφή σε σχήμα C (C-Shape), 
  • μια ανυψωμένη γραμμή καπό
  • και τον αναβαθμισμένο προφυλακτήρα, μαζί με τα μπροστινά φτερά


Αναβαθμισμένη εσωτερική σχεδίαση με ποιοτικά υλικά και καθαρές γραμμές

Το νέο Master υιοθετεί τα πρότυπα των επιβατικών οχημάτων. Το εσωτερικό αναβαθμίζεται με τη χρήση υλικών υψηλότερης ποιότητας, που είναι πιο σκούρα και λιγότερο γυαλιστερά. Οι σχεδιαστές επανασχεδίασαν τις γραμμές κάνοντάς τις πιο οριζόντιες, πιο απλές και πιο καθαρές.

Κομψό και λειτουργικό, το νέο εσωτερικό διαθέτει:
•    Επανασχεδιασμένο ταμπλό με μεγάλους ανοιχτούς ή κλειστούς αποθηκευτικούς χώρους
•    Διακοσμητικά χρωμίου στους αεραγωγούς, τα κουμπιά κλιματισμού και το νέο τιμόνι
•    Νέα λαβή μοχλού ταχυτήτων, μαύρη με πλαίσιο χρωμίου
•    Νέες ταπετσαρίες, πιο high-tech
•    Πίνακα οργάνων με ψηφιακή οθόνη TFT 3,5 ιντσών
•    Πλήρη ενσωμάτωση της οθόνης πλοήγησης στο κεντρικό τμήμα του ταμπλό, ανεξαρτήτως του συστήματος πολυμέσων που χρησιμοποιείται (R-LINK Evolution ή Media Nav Evolution).
Περισσότερη ισχύς από τον κινητήρα diesel 2.3 Blue dCi Twin Turbo

Το νέο Master εξοπλίζεται με νέο κινητήρα πετρελαίου 2.3 Blue dCi Twin Turbo που ανταποκρίνεται ακόμη καλύτερα στις ανάγκες του επαγγελματία.

•    Ο κινητήρας πληροί τα πρότυπα ρύπων Euro 6D - FULL και διαθέτει τεχνολογία Twin Turbo
•    Έχει αυξημένη ισχύ 135 ίππων και ροπή 360 Nm, για δυναμισμό και άμεση απόκριση
•    Εξασφαλίζει σημαντική μείωση της κατανάλωσης που φτάνει έως 1 λ./100 χλμ. (σε σχέση με τα παλαιότερα σύνολα).
Ο κινητήρας συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων, ενώ είναι εξοπλισμένος με τις πιο πρόσφατες αντιρρυπαντικές τεχνολογίες, όπως το σύστημα επιλεκτικής καταλυτικής αναγωγής (SCR).

Μέγιστος χώρος φόρτωσης με γνώμονα τη λειτουργικότητα

Το μεγαλύτερο «κινητό γραφείο» στην κατηγορία του

Το νέο Master διαθέτει έναν από τους μεγαλύτερους αποθηκευτικούς χώρους στην καμπίνα του οδηγού, στην κατηγορία του (έως 105 λίτρα). Για μεγαλύτερη πρακτικότητα, το cockpit έχει επανασχεδιαστεί, διαθέτοντας:
•    Το νέο τραπεζάκι «Easy Life», πάνω από το ντουλαπάκι, το οποίο ανοίγει με ένα απλό πάτημα με το δάχτυλο και παρέχει, πρόσθετο χώρο εργασίας, αλλά και χώρο για ένα πρόχειρο γεύμα με μια μεγάλη ποτηροθήκη στο κέντρο
•    Ένα ευρύχωρο συρτάρι «Easy Life» 10,5 λίτρων για ευκολότερη πρόσβαση 
•    Αποδοτικές λύσεις πολυμέσων με δυνατότητες διασύνδεσης:
        - R-LINK Evolution 
        - Media Nav Evolution (συμβατό με Android Auto™ και Apple CarPlay™, ανάλογα την έκδοση).

Φωτισμός LED και εργονομικές λαβές για ευκολότερη φόρτωση και εργασία εντός του οχήματος

Το νέο Master αναβαθμίζει το χώρο φόρτωσης για να μπορούν οι επαγγελματίες να εργάζονται πιο αποτελεσματικά σε όλες τις συνθήκες με:

  • νέο φωτισμό LED, που εξασφαλίζει 5 φορές μεγαλύτερη ισχύ φωτισμού στο εσωτερικό.
  • νέες εργονομικές λαβές για διευκόλυνση της εισόδου και της εξόδου από το όχημα, 1 τουλάχιστον στο πίσω μέρος, 2 με μία συρόμενη πόρτα και 3 αν υπάρχουν δύο συρόμενες πόρτες, που είναι στιβαρές, εύκολα προσβάσιμες και ιδανικά τοποθετημένες για εύκολη πρόσβαση από το πίσω μέρος και από το πλάι.
  • Σύστημα αυτόματης ενεργοποίησης φώτων και υαλοκαθαριστήρων στο βασικό εξοπλισμό
renault master

Η εξατομίκευση στην κορυφαία στιγμή της

Με 3 ύψη και 3 μήκη, το νέο Renault Master προσαρμόζεται άριστα στις ανάγκες των επαγγελματιών, καθώς:

  • Είναι διαθέσιμο με εμπρόσθιο σύστημα κίνησης, ενώ έχει σχεδιαστεί να αντέχει μεγάλα φορτία
  • Διατίθεται σε μια πολύ μεγάλη γκάμα εκδόσεων, με μέγιστο επιτρεπόμενο βάρος 3,5 τόνων (για οδήγηση χωρίς ταχογράφο και επαγγελματικό δίπλωμα), που δίνει ωφέλιμο φορτίο  περίπου 1,5 τόνο και ωφέλιμο όγκο από 8 - 14.8 m3

Το νέο Renault Master θα το βρείτε ετοιμοπαράδοτο στο Επίσημο Δίκτυο Διανομέων Renault σε όλη την Ελλάδα.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το μοντέλο, μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα  https://www.renault.com.gr/cars/newmaster/index.html

ΚΛΕΙΣΤΕ TEST DRIVE - ΖΗΤΗΣΤΕ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

PreviousNext