Τροχοί & TIR

Πιάστηκαν με κλεμμένους τράκτορες από Γερμανία

Τρεις τράκτορες, δύο καινούριοι Renault και ένας Volvo, κλεμμένοι από τη Γερμανία, εντοπίστηκαν στη χώρα μας, την ώρα που οι οδηγοί τους επιχειρούσαν έξοδο από το Ορμένιο. Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσ
Παρασκευή 28/01/2022 - 13:07
Κοινοποίηση στα Social Media

Τρεις τράκτορες, δύο καινούριοι Renault και ένας Volvo, κλεμμένοι από τη Γερμανία, εντοπίστηκαν στη χώρα μας, την ώρα που οι οδηγοί τους επιχειρούσαν έξοδο από το Ορμένιο.

Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, συνελήφθησαν 3 αλλοδαποί κατηγορούμενοι για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Η σύλληψη των τριών αλλοδαπών οδηγών έγινε το πρωί, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Ορμενίου Έβρου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ορεστιάδας, όταν οι δράστες οδηγώντας τρία Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητα (τράκτορες) μετέβησαν στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Ορμενίου, προκειμένου να πραγματοποιήσουν έξοδο από τη χώρα.

Κατά τον ενδελεχή έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί προέκυψε ότι τα οχήματα είναι καταχωρημένα από τις Αρχές της Γερμανίας ως κλαπέντα – υπεξαιρεθέντα .

Κατασχέθηκαν τα παραπάνω οχήματα, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας.

PreviousNext