Τροχοί & TIR

Σε αναμονή της απόφασης του ΣτΕ

Με ευχές για μια ανάκαμψη του Κλάδου ο ΣΙΕΦΑΝΑ (Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Επαγγελματιών Φορτηγών Αυτοκινήτων Αττικής) έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του παρουσία ελάχιστων μελών, γεγονός που επεσήμανε με
Τετάρτη 31/01/2018 - 09:35
Κοινοποίηση στα Social Media

Με ευχές για μια ανάκαμψη του Κλάδου ο ΣΙΕΦΑΝΑ (Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Επαγγελματιών Φορτηγών Αυτοκινήτων Αττικής) έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του παρουσία ελάχιστων μελών, γεγονός που επεσήμανε με δραματικό τρόπο ο πρόεδρος του Συνδέσμου Στέλιος Καρράς, ο οποίος δεν μπόρεσε να κρύψει την απογοήτευσή του.

Παρών πάντως ήταν ο πρόεδρος του ΠΣΧΕΜ Πέτρος Σκουλικίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στα σοβαρά προβλήματα που έχει επιφέρει στη λειτουργία των φορτηγών η καθολική απαγόρευση των οχημάτων πάνω από 3,5 τόνους στο σύνολο του παράπλευρου οδικού δικτύου της χώρας και υπενθύμισε ότι ο Κλάδος βρίσκεται σε αναμονή της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας, στις 6 του Φεβρουαρίου, για το θέμα αυτό. Υπενθυμίζεται, ότι κατά της απόφασης Σπίρτζη, έχει στραφεί το ΠΣΧΕΜ. Θα ακολουθήσει, είπε ο κ. Σκουλικίδης, πανελλαδική προκειμένου να καθοριστούν οι επόμενες κινήσεις των αυτοκινητιστών.

Στη φωτό, ο πρόεδρος του ΣΙΕΦΑΝΑ Στέλιος Καρράς κόβει την πίτα με το ΓΓ του Συνδέσμου Νίκο Μεραμβελιωτάκη (δεξιά).

PreviousNext