Τροχοί & TIR

Στην Agrotica 2018 τo Mitsubishi L200

Το «παρών» θα δώσει το Mitsubishi L200 στην έκθεση Agrotica 2018, η οποία διοργανώνεται από τη ΔΕΘ Helexpo στις εγκαταστάσεις του Διεθνούς Εκθεσιακού και Συνεδριακού Κέντρου Θεσσαλονίκης. Η εκδήλωση
Δευτέρα 29/01/2018 - 15:05
Κοινοποίηση στα Social Media

Το «παρών» θα δώσει το Mitsubishi L200 στην έκθεση Agrotica 2018, η οποία διοργανώνεται από τη ΔΕΘ Helexpo στις εγκαταστάσεις του Διεθνούς Εκθεσιακού και Συνεδριακού Κέντρου Θεσσαλονίκης. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από 1 έως 4 Φεβρουαρίου και αναμένεται να προσελκύσει πλήθος επισκεπτών.

Σε περίοπτη θέση στο περίπτερο της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε., θα βρίσκεται η 5η γενιά του Mitsubishi L200, ένα pick-up που εκφράζει την τελευταία εκδοχή της φιλοσοφίας Sport Utility Truck της εταιρείας. Το περίπτερο της Mitsubishi Motors είναι στην αίθουσα 14 (περίπτερο 3), ενώ οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν και test-drive στον τομέα Α8 εντός των εγκαταστάσεων του εκθεσιακού Κέντρου της Δ.Ε.Θ.

Επιπλέον, η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. προσφέρει στους επισκέπτες της έκθεσης που επιθυμούν να αγοράσουν ένα L200, ασφάλεια οχήματος για 1 έτος που καλύπτει σωματικές βλάβες, υλικές ζημιές, εγγύηση ασφαλίστρου, υλικές ζημιές από ανασφάλιστο και φροντίδα ατυχήματος που περιλαμβάνει και τοπική ρυμούλκηση All Help. Τέλος, το Mitsubishi L200 για τους μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο, προσφέρεται με όφελος για τον πελάτη από 800 έως και 4.500 ευρώ.

PreviousNext