ΤOTAL RUBIA TIR 9900 FE 5W-30: Το απόλυτο λιπαντικό για κινητήρες ντίζελ Euro 6

Σύντομα Νέα Τα προϊόντα ΤΟΤAL RUBIA FE (FuelEconomy) είναι ειδικά σχεδιασμένα για βέλτιστη οικονομία καυσίμου και απόλυτη προστασία του κινητήρα.

Τα προϊόντα ΤΟΤAL RUBIA FE (FuelEconomy) είναι ειδικά σχεδιασμένα για βέλτιστη οικονομία καυσίμου και απόλυτη προστασία του κινητήρα.

Το RUBIA 9900 FE 5W-30 είναι ένα premium συνθετικό λιπαντικό κινητήρα, με φόρμουλα Low SAPS και οικονομίας καυσίμου, κατάλληλο για χρήση σε πετρελαιοκίνητα βαρέα οχήματα εντός δρόμου. Πρόκειται για ένα λιπαντικό εξειδικευμένο στις απαιτήσεις των κινητήρων Euro VI των περισσότερων κατασκευαστών και ταυτόχρονα, αποτελεί ιδανική λύση για τη λίπανση στόλου οχημάτων.

Είναι εγκεκριμένο με την τελευταία προδιαγραφή M 3677 της MAN για κινητήρες Euro VI και προηγούμενους, με ή χωρίς συστήματα επεξεργασίας καυσαερίων.  Ακόμη, προτείνεται για  εκτενή διαστήματα αλλαγής, λόγω των απορρυπαντικών, αντιοξειδωτικών και των αντιδιαβρωτικών προσθέτων.

Η συγκεκριμένη ιδιότητα είναι απόλυτα συμβατή με τις οδηγίες όλων των κατασκευαστών φορτηγών για τα τελευταία μοντέλα τους, ειδικά στην κατηγορία της μεταφοράς μεγάλων αποστάσεων, όπου τα διαστήματα αλλαγής λιπαντικού ξεπερνούν κατά πολύ τα 100.000 χιλιόμετρα.

Τέλος, η προηγμένη σύνθεση Low SAPS αποτρέπει τη φραγή του φίλτρου σωματιδίων πετρελαίου (DPF) και επεκτείνει την διάρκεια ζωής του.

 

Με όλες τις διεθνείς κατηγοριοποιήσεις ACEA: ACEA E4, ACEA E6, ACEA E7, ACEA E9 και API: API CH-4, API CI-4, API CJ-4.

Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι καλύπτει τις ανάγκες στόλων που διαθέτουν οχήματα από διάφορους κατασκευαστές.

Εγκεκριμένο από:

DAIMLER: MB-Approval 228.51

MACK TRUCKS: MACK EO-O Premium Plus

MAN: MAN M 3271-1 ,MAN M 3477 ,MAN M 3677

RENAULT TRUCKS: Renault Trucks RLD-3

SCANIA: SCANIA LDF-4

VOLVO TRUCKS: Volvo VDS-4

Είναι σύμφωνο με τις απαιτήσεις των: 

CUMMINS: CES 20081

DAF: DAF

IVECO: IVECO TLS E6

 

Η καλύτερη επιλογή για τους σύγχρονους ντίζελ κινητήρες είναι συνθετικό λιπαντικό χαμηλού ιξώδους

Παραδοσιακά, τα λιπαντικά για ντίζελ κινητήρες για φορτηγά και λεωφορεία ήταν 15W-40. Πλέον, όλες οι αυτοκινητοβιομηχανίες προτείνουν τα λεγόμενα λιπαντικά υψηλής αποδοτικότητας/κατανάλωσης, και τα λιπαντικά Total αποτελούν κορυφαία επιλογή για τους μεγαλύτερους κατασκευαστές.

Το «5W» υποδεικνύει μία πολύ σημαντική παράμετρο –το λιπαντικό θα παραμείνει λεπτόρευστο, εξασφαλίζοντας άριστη λίπανση του κινητήρα ακόμη και σε κρύες εκκινήσεις. Το «30» διασφαλίζει ότι, το λιπαντικό θα παραμείνει αρκετά παχύρευστο σε υψηλές θερμοκρασίες, και ταυτόχρονα πολύ πιο αποτελεσματικό σε σχέση με τα παραδοσιακά λιπαντικά με υψηλότερη περιεκτικότητα σε SAPS. Από τη στιγμή που το RUBIA FE είναι και συνθετικό, το φιλμ που δημιουργεί είναι πιο σταθερό και ομοιογενές και προστατεύει καλύτερα τα μηχανικά μέρη σε σχέση με τα συμβατικά λιπαντικά.

Το RUBIA 9900 FE 5W-30 είναι ένα premium συνθετικό λιπαντικό κινητήρα, με φόρμουλα Low SAPS και οικονομίας καυσίμου, κατάλληλο για χρήση σε πετρελαιοκίνητα βαρέα οχήματα εντός δρόμου.
Το RUBIA 9900 FE 5W-30 είναι ένα premium συνθετικό λιπαντικό κινητήρα, με φόρμουλα Low SAPS και οικονομίας καυσίμου, κατάλληλο για χρήση σε πετρελαιοκίνητα βαρέα οχήματα εντός δρόμου.

Γιατί να επιλέξετε ένα λιπαντικό κινητήρα Total Rubia TIR FE;

  • Πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στην τεχνολογία FE: Η Total δημιουργεί προϊόντα οικονομίας καυσίμου από το 1990. Σήμερα, το ένα τρίτο των λιπαντικών κινητήρων της Total που πωλούνται παγκοσμίως, βασίζονται στην τεχνολογία FE.
  • Συνεργασίες με κατασκευαστές για προϊόντα οικονομίας καυσίμου: Η σειρά TOTAL RUBIA FE έχει αναπτυχθεί σε στενή συνεργασία με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές. Επομένως, διαθέτει πλήθος εγκρίσεων για χρήση στους κινητήρες τους, με στόχο την επίτευξη της οικονομίας καυσίμου που επιθυμούν.
  • Λιπαντικά οικονομίας καυσίμου για κάθε εφαρμογή: Η ευρεία γκάμα της Total σε FE προϊόντα προσφέρει λύσεις για κάθε εφαρμογή, όπως κινητήρες, κιβώτια και άξονες.
  • Δοκιμασμένα σε πραγματικές συνθήκες και πιστοποιημένα για οικονομία καυσίμου: Τα λιπαντικά Total FE είναι δοκιμασμένα σε πραγματικούς στόλους οχημάτων που λειτουργούν σε πραγματικές συνθήκες και είναι πιστοποιημένα από ανεξάρτητους φορείς δοκιμών, όπως οι TUV Rheinland, UTAC και Μillbrook.

 

ΤOTAL RUBIA TIR 9900 FE 5W-30 λιπαντικό για κινητήρες ντίζελ Euro 6
PreviousNext