Τροχοί & TIR

Test Drive MB Actros 1860

Καλάβρυτα - Λάρισα - Καλάβρυτα με Mercedes Actros 1860 Όμορφο, μεγαλοπρεπές, δυναμικό. Με αυτές τις τρεις λέξεις παρουσιάζει η Γερμανική εταιρεία το νέο Actros. Για τις πρώτες δυο δεν ξέρουμε τι γν
από Παύλος Μαυρομύτης | Sunday 26/02/2012 - 22:26
Κοινοποίηση στα Social Media
Test Drive MB Actros 1860
Test Drive MB Actros 1860

Καλάβρυτα - Λάρισα - Καλάβρυτα με Mercedes Actros 1860

 Όμορφο, μεγαλοπρεπές, δυναμικό. Με αυτές τις τρεις λέξεις παρουσιάζει η Γερμανική εταιρεία το νέο Actros. Για τις πρώτες δυο δεν ξέρουμε τι γνώμη έχετε καθώς ο καθένας έχει διαφορετικό γούστο και προτιμήσεις αλλά για την τρίτη είμαστε βέβαιοι πως θα συμφωνήσετε μαζί μας. Από δύναμη το Mercedes...σκίζει. Το οδηγήσαμε σε μια από τις ζόρικες ελληνικές διαδρομές φορτωμένο με 27 τόνους και μας κατέπληξε. Ακολουθήστε μας στο δρομολόγιο και γνωρίστε το Φορτηγό της Χρονιάς 2009.

 Τον Βασίλη Μέρμηγκα τον συναντήσαμε στην παλιά εθνική οδό Λάρισας-Αθηνών με το γυαλισμένο και αστραφτερό του Mercedes Actros για να επιβιβαστούμε στη θέση του συνοδηγού και να ξεκινήσουμε το ταξίδι με προορισμό την Πελοπόννησο και συγκεκριμένα την πόλη των Καλαβρύτων. Από τη πρώτη στιγμή της γνωριμίας μας με το Βασίλη καταλάβαμε ότι έχουμε να κάνουμε με ένα καλό και ενδιαφέρον άτομο και πως το ταξίδι μαζί του θα ήταν πολύ ωραίο.

Στο ΤΡΟΧΟΙ & TIR Ιουνίου παρουσιάζεται αναλυτικά η εμπειρία μας από το test drive.

Στο ίδιο τεύχος #254

PreviousNext