Τροχοί & TIR

Το νέο JETLINER της NEOPLAN

για περισσότερες μεταφορικές εφαρμογές Πολλά υποσχόμενο ως προς την εκμετάλλευσή του είναι το νέο απόκτημα της σειράς Jetliner της NEOPLAN, ένα πολυτελές λεωφορείο, το οποίο συνδυάζει τις απαιτήσεις του τουριστικού τομέα με εκείνες των καθημερινών μετακινήσεων, όπως είναι τα δρομολόγια των ΚΤΕΛ, οι μεταφορές μαθητών, συνέδρων, προσωπικού μεγάλων επιχειρήσεων κ.ά.
από Μανώλης Αγριμανάκης | Σάββατο 01/09/2012 - 00:00
Κοινοποίηση στα Social Media

για περισσότερες μεταφορικές εφαρμογές

Πολλά υποσχόμενο ως προς την εκμετάλλευσή του είναι το νέο απόκτημα της σειράς Jetliner της NEOPLAN, ένα πολυτελές λεωφορείο, το οποίο συνδυάζει τις απαιτήσεις του τουριστικού τομέα με εκείνες των καθημερινών μετακινήσεων, όπως είναι τα δρομολόγια των ΚΤΕΛ, οι μεταφορές μαθητών, συνέδρων, προσωπικού μεγάλων επιχειρήσεων κ.ά.

Πρόκειται λοιπόν για ένα λεωφορείο μήκους 12 μέτρων, με έκδοση και στα 13 μέτρα (Jetliner C). Και οι δύο τύποι έχουν χαμηλό σασσί με το ύψος του πατώματος να φτάνει τα 1.070 mm κάνοντας πολύ εύκολη την πρόσβαση των επιβατών. Παρέχει ευελιξία στον αριθμό και στον τύπο των καθισμάτων, καθώς και στη χωρητικότητα της μπαγκαζιέρας.

Αν και το ντεμπούτο του νέου Jetliner θα πραγματοποιηθεί στις 20 Σεπτέμβρη στην έκθεση ΙΑΑ του Αννόβερο, το περιοδικό Π&Λ το γνώρισε πριν λίγες βδομάδες στο Μόναχο και είχε την ευκαιρία να αντλήσει «από πρώτο χέρι» ενδιαφέρουσες πληροφορίες και τεχνικά στοιχεία.

Στο ΤΡΟΧΟΙ & TIR Σεπτεμβρίου που κυκλοφορεί παρουσιάζουμε τις εντυπώσεις μας από την πρώτη μας επαφή με το νέο JETLINER της NEOPLAN.

PreviousNext