Τροχοί & TIR

Mercedes Benz Arocs

H εξέλιξη στα εργοταξιακά φορτηγά Συνεχίζοντας, ακάθεκτα την ανανέωση των επαγγελματικών της αυτοκινήτων, η Μercedes-Benz παρουσίασε πρόσφατα την αναμενόμενη σειρά των εργοταξιακών της οχημάτων, με
από Μανώλης Αγριμανάκης | Τρίτη 01/01/2013 - 00:00
Κοινοποίηση στα Social Media

H εξέλιξη στα εργοταξιακά φορτηγά

Συνεχίζοντας, ακάθεκτα την ανανέωση των επαγγελματικών της αυτοκινήτων, η Μercedes-Benz παρουσίασε πρόσφατα την αναμενόμενη σειρά των εργοταξιακών της οχημάτων, με την ονομασία Arocs που έρχεται σαν φυσική συνέχεια των νέων Actros και Αntos που ήδη γνωρίσαμε. Επόμενο είναι τα νέα χωματουργικά να ενσωματώνουν τη σύγχρονη τεχνολογία των παραπάνω φορτηγών που με μικρή διαφορά χρόνου προηγήθηκαν. Ωστόσο, η σειρά Αrocs δημιουργήθηκε για να ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις του κατασκευαστικού τομέα, που σημαίνει νέο πλαίσιο με κύρια χαρακτηριστικά τη στιβαρότητα, την ελκτική δύναμη και βέβαια την απόδοσή του. Τα νέα εργοταξιακά θα είναι διαθέσιμα με δύο, τρεις και τέσσερις άξονες με επιλογή κίνησης και σε όλους τους τροχούς.

Διακρίνοντας μάλιστα τις βασικές ιδιαιτερότητες του εργοταξίου και των μεταφορών μέσα ή έξω από το δρόμο, οι Γερμανοί προσφέρουν τα καινούργια φορτηγά στην έκδοση loader για περισσότερο ωφέλιμο και στην έκδοση grounder για δύσκολες βαριές αποστολές.

Όλες οι σχετικές πληροφορίες για το ωφέλιμο, τους κινητήρες και την καμπίνα δημοσιεύονται στο ΤΡΟΧΟΙ & TIR Ιανουρίου που κυκλοφορεί το οποίο σύντομα θα πραγματοποιήσει δοκιμή σε εκτός δρόμου διαδρομή και θα σας μεταφέρει περισσότερες εντυπώσεις, αλλά και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

PreviousNext