Τροχοί & TIR

Η HELLA ψηφιοποιεί το συνεργείο

Η HELLA ενισχύει τις δραστηριότητές της στις ψηφιακές διαγνωστικές υπηρεσίες, επενδύοντας στην αμερικάνικη startup, CarForce, η οποία έχει παρουσιάσει μια λύση λογισμικού που μεταδίδει τα δεδομένα κ
Κυριακή 12/08/2018 - 09:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Η HELLA ενισχύει τις δραστηριότητές της στις ψηφιακές διαγνωστικές υπηρεσίες, επενδύοντας στην αμερικάνικη startup, CarForce, η οποία έχει παρουσιάσει μια λύση λογισμικού που μεταδίδει τα δεδομένα κατάστασης του οχήματος στα συνεργεία.

Η διαδικτυακή πλατφόρμα (cloud) της CarForce, επιτρέπει στα συνεργεία να παρέχουν βελτιωμένες, εξατομικευμένες υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών. Δεδομένα κατάστασης του οχήματος, μπορούν να μεταδοθούν σε ανεξάρτητα συνεργεία μέσω «cloud», χωρίς επίσκεψη στο συνεργείο. Έτσι, τα συνεργεία μπορούν να προετοιμάσουν, σε πρώιμο στάδιο, εξατομικευμένες υπηρεσίες επισκευής και συντήρησης. Την ίδια στιγμή, οι καταναλωτές μειώνουν σημαντικά το χρόνο αναμονής κατά τη διαδικασία επισκευών.

Κλείνοντας, υπενθυμίζουμε πως μέσω της θυγατρικής Hella Gutmann Solutions, η HELLA είναι ήδη ενεργή στον τομέα των εξελιγμένων συνεργείων και διαγνωστικών λύσεων. Μετά τον αρχικό γύρο χρηματοδότησης, το ποσοστό συμμετοχής της HELLA στην CarForce είναι μονοψήφιο.

PreviousNext