Τροχοί & TIR

Συνέντευξη: Felix Wheichsel, Market manager της Daimler Buses

Ο market manager της Daimler Buses, κ. Felix Wheichsel μας μίλησε για τη συμμετοχή των Mercedes και Setra στην έκθεση Transport Show 2018. «Παρουσιάζουμε εδώ δύο πούλμαν ιδιαίτερα αγαπητά στους Έλλη
Παρασκευή 09/11/2018 - 14:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Ο market manager της Daimler Buses, κ. Felix Wheichsel μας μίλησε για τη συμμετοχή των Mercedes και Setra στην έκθεση Transport Show 2018.

«Παρουσιάζουμε εδώ δύο πούλμαν ιδιαίτερα αγαπητά στους Έλληνες λεωφορειούχους, με έμφαση φέτος στον κλάδο των τουριστικών. Η Ελλάδα είναι μοναδικός προορισμός, όλοι θέλουν να έρθουν εδώ διακοπές, ο τουρισμός σημειώνει συνεχώς νέα ρεκόρ. Θέλουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας, αλλά και στους πελάτες των πελατών μας, τα πιο ποιοτικά λεωφορεία που κυκλοφορούν στο δρόμο αυτή τη στιγμή. Εύλογα λοιπόν, είμαι πολύ ικανοποιημένος βλέποντας ένα εντυπωσιακό δείγμα των πούλμαν που είμαστε σε θέση να κατασκευάζουμε.

Θα ήθελα να σημειώσω ότι, δεν ήρθα απλώς για αναψυχή ή επαγγελματική επίσκεψη, δουλεύουμε μαζί με τον κ. Δημήτρη Τσάπα προκειμένου ως Daimler Buses να προσφέρουμε ακριβώς αυτό που θέλουν οι Έλληνες πελάτες όχι μόνο για την τοπική αγορά, αλλά λύσεις που βρίσκονται στην αιχμή της οδικής Μεταφοράς επιβατών πανευρωπαϊκά. Η ελληνική αγορά ως προς τις ταξινομήσεις βελτιώνεται μέρα με τη μέρα, κι εμείς είμαστε πανέτοιμοι να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των υφιστάμενων πελατών μας, αλλά και στην αυξημένη ζήτηση που βλέπουμε να έρχεται τα επόμενα χρόνια. Η Transport Show 2018 για μένα, είναι εντυπωσιακή. Είναι η πρώτη φορά που έρχομαι εδώ, κι αν σκεφτεί κανείς τα όχι πολύ μεγάλα μεγέθη της ελληνικής αγοράς επαγγελματικών, η διοργάνωση είναι εκπληκτική, τόσο ως μέγεθος αλλά και ως αποτέλεσμα. Όλοι οι κατασκευαστές είναι εδώ, με εξαιρετική παρουσία, ο χώρος ο δικός μας είναι υποδειγματικός, αλλά και το σύνολο των εκθετών πολύ υψηλού επιπέδου.»

PreviousNext