Τροχοί & TIR

Waveloc

Ιδιαίτερα δραστήριοι ήταν οι άνθρωποι της «Waveloc Λύσεις Πληροφορικής» στην Transport Show 2018, μιας εταιρείας που εξειδικεύεται στην παροχή τεχνολογικών προϊόντων και υπηρεσιών σε εταιρείες οχημά
Τρίτη 27/11/2018 - 20:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Ιδιαίτερα δραστήριοι ήταν οι άνθρωποι της «Waveloc Λύσεις Πληροφορικής» στην Transport Show 2018, μιας εταιρείας που εξειδικεύεται στην παροχή τεχνολογικών προϊόντων και υπηρεσιών σε εταιρείες οχημάτων και μέσων μαζικής μεταφοράς.

Οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις προσφερόμενες υπηρεσίες της εταιρείας, ανάμεσα στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και η δημιουργία ελεγχόμενων Wi-Fi Hotspot Portals, προκειμένου οι επιβάτες των πούλμαν να έχουν Wi-Fi σύνδεση στο internet.

Επιπλέον, η εταιρεία αναλαμβάνει τη δημιουργία συστημάτων ψυχαγωγίας των επιβατών. Ακόμα προσφέρει λύσεις GPS εντοπισμού των οχημάτων και αυτόματων ειδοποιήσεων. Αξίζει να αναφερθεί, τέλος, πως η εταιρεία πραγματοποίησε στο κλείσιμο της έκθεσης μία κλήρωση, δίνοντας στον τυχερό νικητή μία συσκευή Wave-4G.

Στο ίδιο τεύχος #367

Διαβάστε επίσης

PreviousNext