Τροχοί & TIR

Διαφήμιση στο μουσαμά του φορτηγού

Η προβολή μιας εταιρείας πάνω στο μουσαμά ενός φορτηγού ή σε ένα τρέιλερ τύπου κουρτίνας αποτελεί έναν αποτελεσματικό και οικονομικό τρόπο διαφήμισης. Η καθημερινή προβολή του διαφημιζόμενου, σε συν
Πέμπτη 06/12/2018 - 20:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Η προβολή μιας εταιρείας πάνω στο μουσαμά ενός φορτηγού ή σε ένα τρέιλερ τύπου κουρτίνας αποτελεί έναν αποτελεσματικό και οικονομικό τρόπο διαφήμισης. Η καθημερινή προβολή του διαφημιζόμενου, σε συνδυασμό με τα έντονα χρώματα και την πρωτοτυπία του περιεχομένου του μηνύματος, προκαλούν το ενδιαφέρον των καταναλωτών, όχι μόνο στο σημείο όπου σταθμεύουν τα οχήματα, αλλά και από οπουδήποτε και αν διέρχονται, πανελλαδικώς ή ακόμη και διεθνώς. Επιπλέον, από τη στιγμή που ο μουσαμάς είναι ένα ανθεκτικό υλικό υψηλής αντοχής, η εκτύπωση θα παραμείνει σε άριστη κατάσταση για πολλά χρόνια, γεγονός που εγγυάται ότι η εταιρεία θα προβάλλεται μακροχρόνια, μειώνοντας έτσι σημαντικά το κόστος της διαφήμισης.

Μια τέτοια παραγγελία έλαβε πρόσφατα η βιοτεχνία μουσαμάδων και τεντών από τη Θεσσαλονίκη, Δημητριάδης Κων. & Σια Ο.Ε., η οποία παρέδωσε εννέα οχήματα στην εταιρεία μεταφορών Χατζόπουλος, που εδρεύει στην Αλεξανδρούπολη. Χρησιμοποιήθηκε μουσαμάς 900 γρ. της γερμανικής εταιρείας, Mehgies Mehler Texnologies και η εκτύπωση πραγματοποιήθηκε με τη μέθοδο του πιστολιού, η οποία εγγυάται μεγαλύτερη αντοχή στον χρόνο. Η εταιρεία χρειάστηκε μόλις δύο εργάσιμες ημέρες προκειμένου να παραδώσει το κάθε αυτοκίνητο στον πελάτη της.

Αξίζει να αναφερθεί, πως η εταιρεία Δημητριάδης Κων. & Σια Ο.Ε, βασιζόμενη στην πολυετή εμπειρία της, κατασκευάζει και τοποθετεί μουσαμάδες φορτηγών κάθε είδους. Χρησιμοποιεί μουσαμάδες υψηλών προδιαγραφών ευρωπαϊκής προέλευσης (MEHGLER-SIOEN-FERRARI-SATTLER-DIXON), υλικά Α’ ποιότητας και σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό. Η εταιρεία στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις (που περιλαμβάνουν 1.000 τ.μ. στεγασμένου χώρου και προαύλιο συνολικό χώρο 3.500 τ.μ.) στην αγροτική περιοχή Ιωνίας Θεσσαλονίκης (όπισθεν Φυλακών Διαβατών). Εντός του χώρου υπάρχει ένα πλήρως εξοπλισμένο σιδηρουργείο και δίνεται η δυνατότητα εκτύπωσης, είτε ψηφιακά είτε με τη μέθοδο του πιστολιού.

Οι άνθρωποι της εταιρείας τονίζουν πως πάντοτε παραδίδουν το κάθε έργο εντός του χρονοδιαγράμματος και στο πλαίσιο του εγκεκριμένου από τον πελάτη προϋπολογισμού. Ο πελάτης είναι σε θέση να καλύψει μια μεγάλη γκάμα αναγκών που αφορούν το όχημά του, όπως: απλή σιδηροκατασκευή καρότσας, σύστημα κουρτίνας, σύστημα συρταρωτό (για χωματουργικά-εμπορικά), οπίσθιες πόρτες, παραπέτα αλουμινίου, παντός τύπου κολόνες, επισκευή/αναμόρφωση καρότσας, επισκευή/συντήρηση μουσαμά (κολλήματα, αλλαγή ιμάντα, κλείστρου, ράουλα μουσαμά, τεντωτήρα/βέργα αλουμινίου, κόντεμα και επιμήκυνση μουσαμά κ.α.) και εκτύπωση.

Τους εικονιζόμενους μουσαμάδες των φορτηγών, πραγματοποίησε η εταιρεία Δημητριάδης Κων. & Σια Ο.Ε. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικώς (2310-754874, 2310-754322) ή να στείλετε email στο dimitriadismousamas@gmail.com.

PreviousNext