Τροχοί & TIR

Με νέο υποκατάστημα στον Ασπρόπυργο η ΒΕΦΑ και με περισσότερα προϊόντα

Το νέο υπερσύγχρονο υποκατάστημά της στον Ασπρόπυργο, εγκαινίασε πρόσφατα η εταιρεία ΒΕΦΑ ΑΕ, η οποία μετρά μισό αιώνα παρουσίας στον τομέα του aftermarket των επαγγελματικών οχημάτων. Η κίνηση αυτή
Παρασκευή 07/12/2018 - 20:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Το νέο υπερσύγχρονο υποκατάστημά της στον Ασπρόπυργο, εγκαινίασε πρόσφατα η εταιρεία ΒΕΦΑ ΑΕ, η οποία μετρά μισό αιώνα παρουσίας στον τομέα του aftermarket των επαγγελματικών οχημάτων.

Η κίνηση αυτή υπαγορεύτηκε από τη συνεχή αύξηση της δραστηριότητας της εταιρείας στην περιοχή του Θριασίου πεδίου, τη διεύρυνση της γκάμας των προϊόντων της, καθώς και από την όλο και πιο συχνή ανάγκη τεχνολογικής ενημέρωσης και υποστήριξης στην εφαρμογή των σύγχρονων συστημάτων πέδησης. Μεταξύ των οίκων που αντιπροσωπεύει η εταιρεία, συγκαταλέγονται οι πασίγνωστες KNORR-BREMSE και FRAS-LE. Τη γκάμα των προϊόντων της, συμπληρώνουν τα αμορτισέρ RESCO, τα σετ επισκευής PARTSTOCK και οι αερόφουσκες CONNECT.

Το νέο υποκατάστημα της ΒΕΦΑ ΑΕ βρίσκεται επί της οδού Ανδρέα Παπανδρέου (αριθμός 36) και στεγάζεται σε ένα χώρο 300 τετραγωνικών μέτρων, εξοπλισμένο με την τελευταία τεχνολογία αποθήκευσης και διανομής. Διαθέτει αποθηκευτικό χώρο (ράφια) 280 τετραγωνικών μέτρων, σύγχρονα γραφεία και χώρο συναντήσεων με προηγμένα οπτικοακουστικά μέσα.

Το βράδυ των εγκαινίων

Το απόγευμα της Τετάρτης 17 Οκτωβρίου, από τις 19:00 και μετά άρχισαν να καταφθάνουν οι φίλοι, οι πελάτες και οι συνεργάτες της ΒΕΦΑ ΑΕ. Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν και εκπρόσωποι των προμηθευτών-κατασκευαστών, με τους οποίους συνεργάζεται η εταιρεία. Συγκεκριμένα, το «παρών» έδωσε ο κος Gustavo Bortolotto, Sales Manager της FRAS-Le Europe, οι κύριοι Balazs Koncz και Robert Foldvari από την KNORR BREMSE και ο κος Gianni Andreotti από την SIAK TORINO (RESCO, CONNECT, VDO).

Απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους ο κ. Νίκος Λαζάρου, Διευθύνων Σύμβουλος της ΒΕΦΑ ΑΕ, τους ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στην εταιρεία, την καλή συνεργασία τους και βεβαίως την παρουσία τους στην εκδήλωση. Επίσης, περιέγραψε εν συντομία τις αρχές και τους στόχους της εταιρείας. Αξίζει να αναφερθεί, πως τα εγκαίνια θύμιζαν πιο πολύ πάρτι παρά εταιρική εκδήλωση, με την ψησταριά, τη μουσική και τον όμορφα διαμορφωμένο χώρο να δίνουν μία ξεχωριστή νότα στη βραδιά. Η εκδήλωση διήρκησε μέχρι αργά το βράδυ και highlight αποτέλεσε το εντυπωσιακό πρόγραμμα που παρουσίασε ο γνωστός ταχυδακτυλουργός μάγος «Όναρ».

Προφίλ της εταιρείας

Υπενθυμίζεται πως η εταιρεία ΒΕΦΑ ΑΕ ιδρύθηκε το 1969 με αντικείμενο την κατασκευή και εμπορία ανταλλακτικών αυτοκινήτων. Η έδρα της βρίσκεται στην Αθήνα (Καποδιστρίου 29) και πλέον η δραστηριότητά της έχει επεκταθεί στο εμπόριο και την παροχή υπηρεσιών. Εστιάζει στα συστήματα πέδησης, ευστάθειας και ασφάλειας βαρέων επαγγελματικών οχημάτων. Πέρα από την καθαρά προμηθευτικήεμπορική της δραστηριότητα, η εταιρεία προσφέρει στους πελάτες της όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες μετά την πώληση (after sales support), οι οποίες περιλαμβάνουν: τεχνική υποστήριξη, σεμινάρια/ εκπαίδευση προσωπικού, παροχή εξουσιοδότησης «Knorr-Bremse Service», εργοστασιακή εγγύηση, αναβάθμιση λογισμικού, παροχή διαγνωστικού λογισμικού, διάγνωση βλαβών, τηλεφωνική υποστήριξη, εξειδικευμένους πωλητές, παροχή συμβουλών για τη σωστή συντήρηση του συστήματος πέδησης και διανομή ανταλλακτικών.

PreviousNext