Τροχοί & TIR

Mercedes-Benz: Επιλογές Μετατροπών

«Conversion World» (Ο κόσμος της μετατροπής) ονομάζει η Mercedes-Benz Vans τη νέα της ψηφιακή πλατφόρμα, μέσω της οποίας οι πελάτες έχουν την ευκαιρία να αναζητήσουν και να συγκρίνουν λύσεις μετατρο
Δευτέρα 28/01/2019 - 09:00
Κοινοποίηση στα Social Media
Ο νέος ιστότοπος (conversion-world.mercedes-benz.com) είναι κατηγοριοποιημένος σε οκτώ τομείς, προσφέροντας περισσότερα από 110 προϊόντα. Ανάμεσά τους συναντάμε τις χαμηλές πλατφόρμες για το Sprinter, την εγκατάσταση ραφιών στο Vito και τον ψυκτικό εξοπλισμό του Citan.
Ο νέος ιστότοπος (conversion-world.mercedes-benz.com) είναι κατηγοριοποιημένος σε οκτώ τομείς, προσφέροντας περισσότερα από 110 προϊόντα. Ανάμεσά τους συναντάμε τις χαμηλές πλατφόρμες για το Sprinter, την εγκατάσταση ραφιών στο Vito και τον ψυκτικό εξοπλισμό του Citan.

«Conversion World» (Ο κόσμος της μετατροπής) ονομάζει η Mercedes-Benz Vans τη νέα της ψηφιακή πλατφόρμα, μέσω της οποίας οι πελάτες έχουν την ευκαιρία να αναζητήσουν και να συγκρίνουν λύσεις μετατροπών και ειδικές εκδόσεις αμαξώματος, πριν να επικοινωνήσουν με τους κατά τόπους συνεργαζόμενους μετατροπείς και αμαξοποιούς.

Ο νέος ιστότοπος (conversion-world.mercedes-benz.com) είναι κατηγοριοποιημένος σε οκτώ τομείς, προσφέροντας περισσότερα από 110 προϊόντα. Ανάμεσά τους συναντάμε τις χαμηλές πλατφόρμες για το Sprinter, την εγκατάσταση ραφιών στο Vito και τον ψυκτικό εξοπλισμό του Citan. Στην εν λόγω πλατφόρμα εμφανίζονται οι εταιρείες που πληρούν τις προδιαγραφές της Mercedes-Benz Vans, σε ό,τι αφορά στην ποιότητα, τις πωλήσεις, την τεχνολογία και τις υπηρεσίες after-sales που προσφέρουν.

Μέχρι στιγμής, έχουν καταφέρει να πάρουν την πιστοποίηση της Mercedes-Benz, περισσότεροι από 300 αμαξοποιοί σε πάνω από 35 χώρες, οι οποίοι χωρίζονται σε δύο κατηγορίες αξιολόγησης. Πιο συγκεκριμένα, το πρώτο επίπεδο συνεργάτη ονομάζεται «Mercedes-Benz VanPartner» και αποτελεί τη βάση για μια πιο εντατική μελλοντική συνεργασία με τη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία και περιλαμβάνει έμπειρους αμαξοποιούς που προσφέρουν στους πελάτες τους αξιόπιστες λύσεις.

Η δεύτερη «ετικέτα» συνεργάτη είναι η επονομαζόμενη «Mercedes-Benz VanSolution Partner» και περιλαμβάνει εταιρείες που προσφέρουν τυποποιημένες λύσεις από το εργοστάσιο, ενώ δίνεται και σε στρατηγικούς εταίρους που συμμετέχουν στην ανάπτυξη νέων προϊόντων. Αξίζει να σημειωθεί πως η Mercedes-Benz μέσω του «Conversion World» βοηθάει τους μετατροπείς και τους αμαξοποιούς να κάνουν γνωστή τη δουλειά τους στο ευρύ κοινό, προσφέροντάς τους επιπλέον μία στέρεη βάση προδιαγραφών, πάνω στην οποία μπορούν να χτίσουν την τεχνογνωσία τους.

Μέχρι στιγμής, έχουν καταφέρει να πάρουν την πιστοποίηση της MercedesBenz, περισσότεροι από 300 αμαξοποιοί σε πάνω από 35 χώρες, οι οποίοι χωρίζονται σε δύο κατηγορίες αξιολόγησης.
PreviousNext