Τροχοί & TIR

Παράδοση στο πορτ-μπαγκάζ

Ξεκίνησαν στο Ην. Βασίλειο οι δοκιμές του προγράμματος «We Deliver», ανάμεσα στη Volkswagen και στην εταιρεία διανομών Hermes. Οι πελάτες που δοκιμάζουν το εν λόγω πρόγραμμα θα λαμβάνουν ένα κείμενο
Τρίτη 24/03/2020 - 11:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Ξεκίνησαν στο Ην. Βασίλειο οι δοκιμές του προγράμματος «We Deliver», ανάμεσα στη Volkswagen και στην εταιρεία διανομών Hermes.

Οι πελάτες που δοκιμάζουν το εν λόγω πρόγραμμα θα λαμβάνουν ένα κείμενο ή ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όταν ένα από τα δέματά τους φτάσει στην αποθήκη της Hermes, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να επιλέξουν ποια από αυτά θα παραδοθούν στο αυτοκίνητό τους. Αφού πιστοποιήσουν τον εαυτό τους χρησιμοποιώντας τη μοναδική ταυτότητα «Volkswagen ID», ο courier μπορεί να δει ποια πακέτα έχουν επιλεγεί να παραδοθούν στο αυτοκίνητο.

Στη συνέχεια, ο διανομέας της Hermes λαμβάνει ψηφιακή πρόσβαση περιορισμένης χρονικής διάρκειας για να ξεκλειδώσει το αυτοκίνητο, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο από αυτόν. Μόλις ολοκληρωθεί με επιτυχία η παράδοση, οι διανομείς παρέχουν φωτογραφία της παράδοσης και επιβεβαιώνουν ότι το πορτ-μπαγκάζ είναι ασφαλώς κλειδωμένο.

«Η ασφάλεια βρίσκεται εύλογα ψηλά στη λίστα προτεραιοτήτων μας και για αυτό οι λεπτομέρειες της παράδοσης δίδονται σε συγκεκριμένους διανομείς. Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο η παράδοση δεν είναι εφικτό να ολοκληρωθεί αυθημερόν, επειδή - για παράδειγμα - δεν υπάρχει επαρκής χώρος στο πορτμπαγκάζ ή επειδή ο μεταφορέας δεν μπορεί να εντοπίσει το αυτοκίνητο, τότε η παράδοση θα πραγματοποιηθεί στην εναλλακτική διεύθυνση του παραλήπτη», δήλωσε η Brand Strategy & Mobility Services Manager της Volkswagen UK, Claire McGreal.

Σημειώνεται, πως από τη στιγμή που ολοκληρωθούν οι δοκιμές, η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη σταδιακά σε όλο το Ην. Βασίλειο. Η υπηρεσία We Deliver θα προσφέρεται σε οχήματα της Volkswagen που είναι εξοπλισμένα με το πακέτο We Connect Plus και οι ιδιοκτήτες τους έχουν εγγραφεί στην πλατφόρμα Volkswagen We.

Στο ίδιο τεύχος #383

PreviousNext