Τροχοί & TIR

Κουρτίνα 4 αξόνων από την Krone

Έγκριση από τις Αρχές της Δανίας, έλαβε πρόσφατα η νέα 4άξονη κουρτίνα Profi Liner, που δημιούργησε η Krone ειδικά για την αγορά της σκανδιναβικής χώρας, σύμφωνα με τη νομοθεσία της οποίας, ένας συρ
Παρασκευή 25/09/2020 - 08:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Έγκριση από τις Αρχές της Δανίας, έλαβε πρόσφατα η νέα 4άξονη κουρτίνα Profi Liner, που δημιούργησε η Krone ειδικά για την αγορά της σκανδιναβικής χώρας, σύμφωνα με τη νομοθεσία της οποίας, ένας συρμός επτά αξόνων μπορεί να έχει μικτό βάρος 56 τόνων.

Η εν λόγω κουρτίνα της Krone ζυγίζει συνολικά 30 τόνους και έχει μέγιστη τεχνική ικανότητα φόρτισης ανά άξονα 7,5 τόνων. Αξίζει να αναφερθεί πως στη Δανία, ένα πανομοιότυπα φορτωμένο τρέιλερ με τρεις άξονες μπορεί να έχει βάρος έως και 24 τόνους. Σύμφωνα με τους ανθρώπους της εταιρείας, η ζήτηση από τους Δανούς μεταφορείς για την 4άξονη κουρτίνα είναι ενθαρρυντική, καθώς έχουν παραδώσει ήδη τις δέκα πρώτες μονάδες του οχήματος.

Σημειώνεται, πως η Krone διαθέτει μια πλήρη γκάμα από κουρτίνες για κάθε χρήση, η οποία περιλαμβάνει τις σειρές: Profi Liner, Mega Liner, Coil Liner, Coil Liner Compact, Paper Liner, Profi Liner Multi Steel, Profi Liner HD και Ultra Series. Επιπλέον, η εταιρεία δημιούργησε πρόσφατα τον συρμό των 25,25 μέτρων, που ακούει στο όνομα «Giga Liner» και δίνει τη δυνατότητα να μεταφέρονται 50% περισσότερα φορτία ανά ταξίδι. Υπενθυμίζεται, πως αποτελείται από έναν διαξονικό τράκτορα, ένα τριαξονικό επικαθήμενο Mega Liner με τιμόνι και ένα συρόμενο με δύο άξονες στο κέντρο του σασί του.

PreviousNext