Τροχοί & TIR

Στάνταρ η τηλεματική στα τρέιλερ Schmitz

Μετά τους ψυκτικούς θαλάμους S.KO COOL SMART, η Schmitz Cargobull εντάσσει στον στάνταρ εξοπλισμό της σειράς κουρτινών S.CS SMART, το σύστημα τηλεματικής TrailerConnect. Σημειώνεται πως το εν λόγω σ
Σάββατο 17/10/2020 - 08:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Μετά τους ψυκτικούς θαλάμους S.KO COOL SMART, η Schmitz Cargobull εντάσσει στον στάνταρ εξοπλισμό της σειράς κουρτινών S.CS SMART, το σύστημα τηλεματικής TrailerConnect.

Σημειώνεται πως το εν λόγω σύστημα τηλεματικής έχει τροποποιηθεί ειδικά για να ικανοποιεί τις ανάγκες της μεταφοράς γενικού φορτίου (σειρά S.CS), όπως και για τη μεταφορά ξηρού φορτίου (σειρά S.KO EXPRESS).

Με την τυποποιημένη λύση τηλεματικής που διαθέτει, η Schmitz Cargobull προσφέρει ασφαλή μετάδοση δεδομένων και σήματος από τους συνδεδεμένους αισθητήρες και ενεργοποιητές, μέσω του «One Single Gateway». Αυτό -σύμφωνα με την εταιρεία- δημιουργεί διαφάνεια, αυξάνει την ποιότητα μεταφοράς, διασφαλίζει τη μέγιστη διαθεσιμότητα και εξαλείφει την ανάγκη για μετασκευές σε συστήματα τρίτων εταιρειών.

Αξίζει να αναφερθεί, πως στις ήδη υπάρχουσες δυνατότητες του TrailerConnect, προστίθεται και μια νέα εφαρμογή για την παρακολούθηση των ελαστικών. Λόγος γίνεται για το TrailerConnect TyreManager, που απλοποιεί την παρακολούθηση της πίεσης των ελαστικών, την αλλαγή τους και την αντικατάσταση του αισθητήρα. Με λίγα μόνο κλικ στον υπολογιστή, στο smartphone ή στο tablet, οι αισθητήρες μπορούν να διαμορφωθούν μετά την αλλαγή του ελαστικού και την αντικατάσταση του παλιού αισθητήρα, δίχως να απαιτείται η επίσκεψη σε κάποιο συνεργείο.

Αναβαθμισμένο είναι και το ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου της κλειδαριάς της πόρτας, το οποίο διασφαλίζει ότι τα προϊόντα προστατεύονται από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση. Αυτή η λειτουργία επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν αυτόματα το σύστημα κλειδώματος της πόρτας, αυξάνοντας έτσι την ασφάλεια των διαδικασιών και των μεταφορών. Επιπλέον, μέσω της πύλης TrailerConnect, οι χρήστες μπορούν να καθορίσουν τοποθεσίες φόρτωσης και εκφόρτωσης, όπου το σύστημα κλειδώματος πόρτας ξεκλειδώνει αυτόματα το τρέιλερ κατά την άφιξη ή το κλειδώνει κατά την αναχώρηση. Οι γεωγραφικές περιοχές χρειάζεται να διαμορφωθούν μόνο μία φορά, ενώ το γενικό αυτόματο κλείδωμα μετά το κλείσιμο των θυρών, μπορεί επίσης να ενεργοποιηθεί με ένα κλικ στην πύλη TrailerConnect. Με αυτόν τον τρόπο, δημιουργείται ένα πρότυπο ασφάλειας και η αυτοματοποίηση των διαδικασιών κλειδώματος και ξεκλειδώματος, ελαχιστοποιεί τους κινδύνους από τη χειροκίνητη λειτουργία. Επιπλέον, όλες οι διαδικασίες είναι πλήρως τεκμηριωμένες και μπορεί να αποδειχθεί ότι το τρέιλερ ήταν συνεχώς κλειδωμένο καθόλη τη διάρκεια της μεταφοράς.

PreviousNext