Τροχοί & TIR

Θάλαμοι Schmitz με στάνταρ την τηλεματική

Όλα τα ψυγεία της σειράς S.KO COOL της Schmitz Cargobull, θα διατίθενται εφεξής με το σύστημα τηλεματικής TrailerConnect ως στάνταρ, γεγονός που αποτελεί πρωτιά στην κατηγορία για τη γερμανική εταιρ
Κυριακή 02/12/2018 - 12:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Όλα τα ψυγεία της σειράς S.KO COOL της Schmitz Cargobull, θα διατίθενται εφεξής με το σύστημα τηλεματικής TrailerConnect ως στάνταρ, γεγονός που αποτελεί πρωτιά στην κατηγορία για τη γερμανική εταιρεία, η οποία έχει πουλήσει μέχρι στιγμής περισσότερες από 40.000 μονάδες του εν λόγω συστήματος.

Το TrailerConnect εξασφαλίζει πλήρη τεκμηρίωση για λειτουργίες όπως η μονάδα ψύξης, η πίεση των ελαστικών και το σύστημα κλειδώματος των θυρών. Επιπλέον, επιτρέπει στους οδηγούς να χειρίζονται μεμονωμένα στοιχεία στη μονάδα ψύξης και στο μηχανισμό ασφάλισης των θυρών. Επιπροσθέτως, οι τακτικές αναφορές μηνυμάτων κατάστασης και μηνυμάτων συναγερμού, βοηθούν τους χρήστες να προγραμματίσουν προληπτικά τις επισκέψεις στο συνεργείο, μειώνοντας το χαμένο χρόνο. Η μονάδα ελέγχου, CTU-3, λειτουργεί επίσης ως ψηφιακός καταγραφέας θερμοκρασίας, πιστοποιημένος σύμφωνα με το πρότυπο DIN EN 12830.

Η κυκλοφορία του νέας γενιάς τηλεματικού hardware, συνέπεσε με το λανσάρισμα του TrailerConnect Portal 2.0, την πύλη που δίνει στους πελάτες μια διαδικτυακή απεικόνιση όλων των δεδομένων που καταγράφονται από το σύστημα τηλεματικής, ενοποιώντας τις πληροφορίες. Κάθε ψυκτικός θάλαμος S.KO COOL SMART, συνοδεύεται από ένα βασικό 24μηνο συμβόλαιο τηλεματικής, το TrailerConnect Info. Επιπλέον, χάρη στη δωρεάν εφαρμογή, beSmart, οι οδηγοί έχουν πρόσβαση στα δεδομένα και τις λειτουργίες του οχήματος, μέσω μίας «έξυπνης» φορητής συσκευής.

Βραβείο καινοτομίας

Στο μεταξύ, νικήτρια στην κατηγορία «Smart Trailer» των φετινών βραβείων «Trailer Innovation Award 2019» αναδείχθηκε η Schmitz Cargobull, με το πρωτότυπο επικαθήμενό της, SmartTrailer, το οποίο ενσωματώνει την εξέλιξη του συστήματος τηλεματικής της εταιρείας, φέροντας μια σειρά από προαιρετικούς αισθητήρες. Στο νέο τρέιλερ της Schmitz, όλες οι παράμετροι ενοποιούνται και συνδέονται απευθείας με το σύστημα ελέγχου, δίνοντας τη δυνατότητα στον οδηγό να παρακολουθεί συγκεντρωμένα στοιχεία, όπως τη πίεση των ελαστικών, τους αισθητήρες στις πόρτες, τις κλειδαριές και το ψηφιακό καταγραφικό της θερμοκρασίας. Κάθε SmartTrailer εξοπλίζεται με ασύρματη σύνδεση LAN και προαιρετικά με τον εκτυπωτή ιστορικού θερμοκρασίας της εταιρείας.

Παράλληλα, το Εποπτικό Συμβούλιο της Schmitz Cargobull ενέκρινε το πρώτο στάδιο της επένδυσης ύψους 100 εκ. ευρώ για την αναβάθμιση του εργοστασίου στο Vreden της Γερμανίας, το οποίο αποτελεί το κέντρο κατασκευής κιβωταμαξών της εταιρείας. Σύντομα θα αποτελέσει ένα ψηφιακό και αυτοματοποιημένο εργοστάσιο, με υψηλότερη παραγωγική δυνατότητα και χαμηλότερο κόστος παραγωγής, προσφέροντας μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων, εξατομικευμένων στις ανάγκες του κάθε πελάτη.

PreviousNext