Τροχοί & TIR

Να μας ζήσει το ζεύγος Τσούτσικα…

Με μεγάλη μας χαρά σας προσκαλούμε στον γάμο μας το Σάββατο 20 Ιουνίου 2020 στις 19:00 στον Ιερό Ναό Παναγίας Ντινιούς, έγραφε το προσκλητήριο του Γιάννη Τσούτσικα και της Ιωάννας Αναστασίου και στη
από Παύλος Μαυρομύτης | Παρασκευή 04/12/2020 - 11:00
Κοινοποίηση στα Social Media
Φωτογραφίες: Τρύφωνας Τρυφωνόπουλος
Φωτογραφίες: Τρύφωνας Τρυφωνόπουλος

Με μεγάλη μας χαρά σας προσκαλούμε στον γάμο μας το Σάββατο 20 Ιουνίου 2020 στις 19:00 στον Ιερό Ναό Παναγίας Ντινιούς, έγραφε το προσκλητήριο του Γιάννη Τσούτσικα και της Ιωάννας Αναστασίου και στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους ήταν όλοι εκεί.

Φίλοι, συγγενείς αλλά και οι συνάδελφοι του γαμπρού, οι οποίοι έδωσαν τη δική τους ξεχωριστή και ευχάριστη νότα. Ήταν αυτοί που ξεσήκωσαν τα πάντα στο πέρασμά τους με τα φορτηγά τους, πατώντας ρυθμικά τις κόρνες. Ένα στολισμένο και φωταγωγημένο κομβόι ξεκίνησε από το σπίτι του Γιάννη στις Γούβες με προορισμό την εκκλησία, με επικεφαλής το γαμπριάτικο Scania και από πίσω του να ακολουθούν τα υπόλοιπα. Στο χωριό της νύφης, το Πευκί Ευβοίας, το λευκό Volvo μετέφερε την Ιωάννα στην αγκαλιά του αγαπημένου της. Μετά το μυστήριο όλοι μαζί κατευθύνθηκαν σε κέντρο διασκέδασης, όπου γλέντησαν μέχρι το πρωί.

Ευχόμαστε στον Γιάννη και την Ιωάννα, Βίον Ανθόσπαρτον και καλούς απογόνους, στους κουμπάρους Χρήστο Καρακάξη και Θέκλα Δημοπούλου, πάντα άξιοι και στους συναδέλφους του γαμπρού, να είναι καλοτάξιδοι!

Πάντα ευτυχισμένοι!

PreviousNext