Τροχοί & TIR

Μέχρι και 11 θέσεις για το νέο Hyundai STARIA (+VIDEOS)

Τις πρώτες πληροφορίες για το νέο πολυχρηστικό (MPV) μοντέλο της έδωσε πρόσφατα στη δημοσιότητα η Hyundai. Λόγος γίνεται για το STARIA που ξεχωρίζει για τη γεμάτη καμπύλες σχεδίαση του αμαξώματός το
από Παναγιώτης Εμμανουήλ | Τρίτη 18/05/2021 - 08:00
Κοινοποίηση στα Social Media
Το νέο Hyundai STARIA στην πλούσια έκδοση Premium.
Το νέο Hyundai STARIA στην πλούσια έκδοση Premium.

Τις πρώτες πληροφορίες για το νέο πολυχρηστικό (MPV) μοντέλο της έδωσε πρόσφατα στη δημοσιότητα η Hyundai.

Λόγος γίνεται για το STARIA που ξεχωρίζει για τη γεμάτη καμπύλες σχεδίαση του αμαξώματός του και το οποίο αποτελεί τον προπομπό των λεγόμενων «Purpose Built Vehicles» (PBVs), των εταιρικών οχημάτων δηλαδή που θα κληθούν στο μέλλον να ικανοποιήσουν εξατομικευμένες ανάγκες κινητικότητας.

Αυτό που κάνει το STARIA της Hyundai πραγματικά να ξεχωρίζει είναι ότι το εσωτερικό του μπορεί να δεχθεί 4 σειρές καθισμάτων και να διαμορφωθεί ώστε να φιλοξενεί από 2 μέχρι και 11 επιβάτες, κάτι που το καθιστά ιδανικό τόσο για πολυμελείς οικογένειες όσο και για επαγγελματική χρήση.

Πέραν της βασικής έκδοσης, θα διατίθεται και στην πλούσια έκδοση STARIA Premium των 7, 9 ή 11 θέσεων. Σε αυτή -στην 9θέσια διαμόρφωση- τα καθίσματα της 2ης σειράς θα μπορούν να περιστρέφονται κατά 180 μοίρες, ώστε να τοποθετούνται αντικριστά με αυτή της 3ης σειράς. Στην 7θέσια διαμόρφωση, πάλι, τα μεσαία καθίσματα διαθέτουν λειτουργία χαλάρωσης και με ένα άγγιγμα προσφέρουν δυνατότητα ανάκλισης με σωστή κατανομή του βάρους του επιβάτη.

Επιπλέον στοιχεία του εσωτερικού που ξεχωρίζουν είναι ο ψηφιακός πίνακας οργάνων των 10,25 ιντσών, η κεντρική κονσόλα που αποτελεί ουσιαστικά μια μεγάλη οθόνη αφής και ο φουτουριστικός ηλεκτρονικός επιλογέας. «Το STARIA είναι το πρώτο όχημα μαζικής παραγωγής της Hyundai, το οποίο σχεδιάστηκε με την “από μέσα προς τα έξω” προσέγγιση», δήλωσε ο Ανώτερος Αντιπρόεδρος και Επικεφαλής της Global Hyundai Design, SangYup Lee.

Video URL
Video URL
PreviousNext