Τροχοί & TIR

Νέο Ford Ranger Stormtrak (+VIDEOS)

Τον προσεχή Οκτώβριο θα ξεκινήσει η εμπορική διάθεση του Ford Ranger Stormtrak, του πολυτελούς μοντέλου περιορισμένης παραγωγής που δημιουργήθηκε ώστε να ικανοποιεί όχι μόνο τις επαγγελματικές ανάγκ
από Παναγιώτης Εμμανουήλ | Τρίτη 11/05/2021 - 08:00
Κοινοποίηση στα Social Media
Με Lifestyle στοιχεία το νέο Ford Ranger Stormtrak.
Με Lifestyle στοιχεία το νέο Ford Ranger Stormtrak.

Τον προσεχή Οκτώβριο θα ξεκινήσει η εμπορική διάθεση του Ford Ranger Stormtrak, του πολυτελούς μοντέλου περιορισμένης παραγωγής που δημιουργήθηκε ώστε να ικανοποιεί όχι μόνο τις επαγγελματικές ανάγκες, αλλά και τις lifestyle απαιτήσεις του ιδιοκτήτη του.

Το Ranger Stormtrak θα προσφέρεται σε εκδόσεις Double Cab και Super Cab και θα στηρίζεται στην έκδοση Ranger Wildtrak, διαθέτοντας ακόμα πιο πλούσιο εξοπλισμό. Φέρει στάνταρ προβολείς LED και προστατευτικές ποδιές, με τη διαφορετικότητά του να τονίζεται από τα αποκλειστικά αυτοκόλλητα στο καπό και τα πλαϊνά του αμαξώματος, τα μεγάλα τρισδιάστατα λογότυπα, τον μαύρο πίσω προφυλακτήρα και τη σπορ μπάρα πίσω από την καμπίνα. Η γκάμα χρωμάτων αποτελείται από τις αποχρώσεις Frozen White και Blue Lightning, αλλά και από την αποκλειστική Rapid Red (φωτό).

Η Ford λανσάρει επίσης το Power Roller Shutter, το οποίο διατίθεται ως στάνταρ στο νέο Ranger Stormtrak. Πρόκειται για ένα ηλεκτρικό κάλυμμα της καρότσας, το οποίο ανοιγοκλείνει μέσω του τηλεχειριστηρίου στο κλειδί ή από τους διακόπτες που βρίσκονται τόσο στην καρότσα όσο και στο ταμπλό του οχήματος. Για λόγους ασφαλείας, ειδικοί αισθητήρες εμποδίζουν την παγίδευση των δακτύλων ή τη ζημιά του φορτίου. Την άνεση και την πρακτικότητα, αυξάνουν περαιτέρω το κάλυμμα του πατώματος της καρότσας και το διαχωριστικό τμήμα στον χώρο φόρτωσης.

Το εσωτερικό του Ranger Stormtrak αναβαθμίζεται με premium εξοπλισμό, όπως τα ειδικής σχεδίασης καθίσματα που φέρουν την επένδυση από μαλακό δέρμα του Ford Ranger Raptor και τα οποία είναι διακοσμημένα με κεντητά λογότυπα Stormtrak. Επίσης, οι επιφάνειες του εσωτερικού υιοθετούν την απόχρωση Tinted Graphite με κόκκινη ραφή παντού και αντικατοπτρίζουν την εξωτερική παλέτα χρωμάτων του Stormtrak.

Όλα τα Ranger Stormtrak εφοδιάζονται με τον κορυφαίο Bi-turbo 2.0L EcoBlue ντίζελ κινητήρα της Ford, που αποδίδει 213 ίππους και παράγει ροπή 500 Nm. Συνεργάζεται με σύστημα τετρακίνησης και το προηγμένο, αυτόματο κιβώτιο των 10 σχέσεων της εταιρείας. Σημειώνεται, πως το Ranger Stormtrak διατηρεί το ωφέλιμο φορτίο του ενός τόνου, καθώς και το μέγιστο βάρος ρυμούλκησης των 3.500 κιλών, με τους τυχόν περιορισμούς που θέτει η νομοθεσία της κάθε χώρας.

Δείτε την παρουσίαση του Ranger Stormtrak στο παρακάτω βίντεο της Ford και μάθετε περισσότερα για το Power Roller Shutter στο σχετικό βίντεο που το αφορά:

Video URL
Video URL

Στο ίδιο τεύχος #397

PreviousNext