Τροχοί & TIR

Η Ford στην έκθεση ΙΑΑ 2014

Η Ford έδειξε όλη τη σειρά Transit και κυρίως τις τελευταίες εκδόσεις που προστέθηκαν στη γκάμα του νέου «μεγάλου/2τόνων» Transit στη φετινή ΙΑΑ, και η οποία απαρτίζεται πλέον από 450 εκδόσεις. Οι ε
από Βασίλης Δαραμούσκας | Τρίτη 04/11/2014 - 12:01
Κοινοποίηση στα Social Media

Η Ford έδειξε όλη τη σειρά Transit και κυρίως τις τελευταίες εκδόσεις που προστέθηκαν στη γκάμα του νέου «μεγάλου/2τόνων» Transit στη φετινή ΙΑΑ, και η οποία απαρτίζεται πλέον από 450 εκδόσεις. Οι εκδόσεις Transit που διατίθενται τώρα για παραγγελία από τα Κέντρα Transit και τους Εμπόρους Ford σε όλη την Ευρώπη περιλαμβάνουν όλα τα μοντέλα που δοκιμάσαμε πρόσφατα στο Βέλγιο, όπως τα Chassis Cab με Double Cab και extra-long εκδόσεις «Super Jumbo», Double Cab-in-Van, Kombi και Kombi Van.

Με τις νέες εκδόσεις Transit ολοκληρώνεται η ανανέωση / επέκταση της ευρωπαϊκής οικογένειας επαγγελματικών οχημάτων Ford μέσα σε μόλις 24 μήνες διαμορφώνοντας την πιο φρέσκια γκάμα στην κατηγορία. Η Ford έδειξε στο Ανόβερο όλη την οικογένεια την οποία και παρουσιάζουμε αναλυτικά στο τεύχος Νοεμβρίου που κυκλοφορεί.

 

 

PreviousNext