Τροχοί & TIR

LIVE: 25 χρόνια Sprinter

Παρακολουθήστε ζωντανά σήμερα Παρασκευή 5 Ιουνίου στις 15:00, το αφιέρωμα για τα 25 χρόνια ζωής του Sprinter, στην ψηφιακή πλατφόρμα «Meet Mercedes DIGITAL» της γερμανικής μάρκας. Αναλυτικότερα, το
Παρασκευή 05/06/2020 - 13:17
Κοινοποίηση στα Social Media

Παρακολουθήστε ζωντανά σήμερα Παρασκευή 5 Ιουνίου στις 15:00, το αφιέρωμα για τα 25 χρόνια ζωής του Sprinter, στην ψηφιακή πλατφόρμα «Meet Mercedes DIGITAL» της γερμανικής μάρκας.

Αναλυτικότερα, το τρίτο επεισόδιο του Meet Mercedes DIGITAL είναι αφιερωμένο στην 25η επέτειο του Mercedes-Benz Sprinter. Ο Norbert Kunz, επικεφαλής μάρκετινγκ για το Sprinter και ο Benjamin Kaehler, υπεύθυνος του τμήματος eDrive@VANs, θα παρουσιάσουν τα ορόσημα της εξέλιξης του μοντέλου, καθώς και τα σημαντικότερα χαρακτηρίστηκα της νέας γενιάς του.

Παρακολουθήστε ζωντανά το επεισόδιο

The Sprinter - 25 years of transportation

Σημειώνεται, πως το Meet Mercedes DIGITAL είναι μία καινοτομία της ψηφιακής πλατφόρμας «Mercedes me media». Όπως ένα δελτίο ειδήσεων ή μία ενημερωτική εκπομπή, η νέα αυτή μορφή ψηφιακής ενημέρωσης από τη Mercedes-Benz θα παρουσιάζει σε τακτικά διαστήματα διάφορα θέματα, στιγμιότυπα «από τα παρασκήνια» ή θα προσφέρει βήμα σε εξειδικευμένα στελέχη για συζητήσεις σχετικά με τη μάρκα και τα προϊόντα Mercedes-Benz. Τα επεισόδια θα περιλαμβάνουν συζητήσεις στο στούντιο, αλλά και ρεπορτάζ σε εξωτερικά σημεία παραγωγής ή ακόμα και από πίστες δοκιμών. Επιπλέον, το υλικό καθώς και λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε θέμα που παρουσιάζεται, θα είναι διαθέσιμα για λήψη σε μορφή βίντεο, γραφικών, Δελτίων Τύπου και φωτογραφιών.

PreviousNext