Τροχοί & TIR

ΜΑΝ TopUsed: Ρεκόρ πωλήσεων το 2018

Το 2018 ήταν η χρονιά με τις περισσότερες πωλήσεις φορτηγών στην ιστορία της MAN TopUsed, της επιχειρηματικής μονάδας της ΜΑΝ που δραστηριοποιείται στην πώληση εγγυημένων μεταχειρισμένων φορτηγών κα
Δευτέρα 14/01/2019 - 09:51
Κοινοποίηση στα Social Media
Στις 20.250 ανήλθαν το 2018 οι πωλήσεις φορτηγών της MAN TopUsed, μια επίδοση ρεκόρ στην ιστορία της επιχειρηματικής μονάδας της ΜΑΝ.
Στις 20.250 ανήλθαν το 2018 οι πωλήσεις φορτηγών της MAN TopUsed, μια επίδοση ρεκόρ στην ιστορία της επιχειρηματικής μονάδας της ΜΑΝ.

Το 2018 ήταν η χρονιά με τις περισσότερες πωλήσεις φορτηγών στην ιστορία της MAN TopUsed, της επιχειρηματικής μονάδας της ΜΑΝ που δραστηριοποιείται στην πώληση εγγυημένων μεταχειρισμένων φορτηγών και - εδώ και λίγο καιρό - και λεωφορείων.

Συγκεκριμένα, τις τελευταίες ημέρες του 2018 οι πωλήσεις φορτηγών ξεπέρασαν παγκοσμίως το ορόσημο των 20.000 μονάδων και ανήλθαν στις 20.250 μονάδες, νούμερο-ρεκόρ για τη MAN TopUsed.

Υπενθυμίζεται, πως η σφραγίδα ποιότητας MAN TopUsed ταξινομεί τα οχήματα σε τρεις κατηγορίες, βάσει των πιστοποιημένων χαρακτηριστικών τους. Το κάθε μεταχειρισμένο όχημα, δηλαδή, ανάλογα με την ηλικία του, τα χιλιόμετρα που έχει διανύσει αλλά και τη γενική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, λαμβάνει ένα, δύο ή τρία αστέρια αξιολόγησης, γεγονός που βοηθάει τους υποψήφιους αγοραστές να διαλέξουν το όχημα που επιθυμούν και να έχουν παράλληλα εγγύηση 12 μηνών και για τη γραμμή κίνησης, ανάλογα με την κατηγορία του κάθε φορτηγού ή λεωφορείου.

PreviousNext