Τροχοί & TIR

MAN TopUsed και στα λεωφορεία

Μετά τα μεταχειρισμένα φορτηγά, η σφραγίδα ποιότητας «MAN TopUsed» επεκτείνεται και στα λεωφορεία, ταξινομώντας τα σε τρεις κατηγορίες βάσει των πιστοποιημένων χαρακτηριστικών τους. Το κάθε μεταχειρ
Παρασκευή 23/03/2018 - 01:28
Κοινοποίηση στα Social Media

Μετά τα μεταχειρισμένα φορτηγά, η σφραγίδα ποιότητας «MAN TopUsed» επεκτείνεται και στα λεωφορεία, ταξινομώντας τα σε τρεις κατηγορίες βάσει των πιστοποιημένων χαρακτηριστικών τους.

Το κάθε μεταχειρισμένο όχημα, ανάλογα με την ηλικία του, τα χιλιόμετρα που έχει διανύσει αλλά και τη γενική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, λαμβάνει ένα, δύο ή τρία αστέρια αξιολόγησης, βοηθώντας τους υποψήφιους αγοραστές να διαλέξουν το όχημα που επιθυμούν μέσα από μια διαφανή διαδικασία και με δυνατότητα να έχουν εγγύηση 12 μηνών και για τη γραμμή κίνησης ανάλογα με την κατηγορία του κάθε λεωφορείου.

Με τρία αστέρια βαθμολογούνται μόνο τα μοντέλα της MAN και της NEOPLAN που είναι μέχρι 4 χρόνων και τα οποία έχουν διανύσει λιγότερα από 400.000 χλμ. Επιπλέον, το προφίλ των ελαστικών τους πρέπει να είναι τουλάχιστον 6 χιλιοστά. Δίνεται μια δωδεκάμηνη επέκταση εγγύησης από τη MAN TopUsed για τη γραμμή κίνησης. Ένας έλεγχος ή μια διαδικασία συντήρησης και επιπρόσθετη γενική επισκευή ολοκληρώνουν το πακέτο των τριών αστέρων.

Τα λεωφορεία MAN και NEOPLAN που είναι μέχρι 6 χρόνων, που έχουν στο οδόμετρό τους έως και 600.000 χλμ. και τα οποία διαθέτουν ελαστικά με προφίλ τουλάχιστον 4 χιλιοστά, εμπίπτουν στην κατηγορία των οχημάτων δύο αστέρων. Κατόπιν αιτήσεως, οι αγοραστές μπορούν να αποκτήσουν δωδεκάμηνη επέκταση εγγύησης MAN TopUsed για τη γραμμή κίνησης. Τα λεωφορεία δύο αστέρων λαμβάνουν επίσης υψηλής ποιότητας εξωτερική φροντίδα.

Ένα αστέρι απονέμεται στα λεωφορεία οποιουδήποτε κατασκευαστή που είναι ασφαλή να κυκλοφορούν στο δρόμο και τα οποία έχουν περάσει από βασικό καθαρισμό. Προϋπόθεση είναι, βέβαια, τα εν λόγω οχήματα να ανταποκρίνονται στα πρότυπα της MAN TopUsed.

«Το να φέρει ένα όχημα τη σφραγίδα ποιότητας της MAN TopUsed, δε σημαίνει μόνο συμμόρφωση στα διεθνή πρότυπα ποιότητας της MAN TopUsed για τους πελάτες μας. Σημαίνει και προστιθέμενη αξία στο όχημά τους, από ένα σύνολο διαθέσιμων υπηρεσιών όπως εγγύηση οχήματος, πακέτα προγραμματισμένης συντήρησης, ευέλικτα προγράμματα χρηματοδότησης & leasing και δυνατότητα ανταλλαγής. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που μπορούμε να παρέχουμε την τεχνογνωσία και την ποιότητά μας και στο μεταχειρισμένο λεωφορείο.», εξήγησε ο κ. Γιώργος Ρουγγέρης, Διευθυντής Πωλήσεων TopUsed στην Ελλάδα.

PreviousNext