Τροχοί & TIR

MAN TopUsed

Παράλληλα με τα νέα μοντέλα φορτηγών και λεωφορείων, η ΜΑΝ παρουσίασε στον εξωτερικό χώρο της TRANSPORT SHOW και ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα από τα μεταχειρισμένα της οχήματα, τα οποία συνοδεύονται
Κυριακή 25/11/2018 - 20:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Παράλληλα με τα νέα μοντέλα φορτηγών και λεωφορείων, η ΜΑΝ παρουσίασε στον εξωτερικό χώρο της TRANSPORT SHOW και ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα από τα μεταχειρισμένα της οχήματα, τα οποία συνοδεύονται από τη σφραγίδα ποιότητας «MAN TopUsed».

Οι επισκέπτες δεν έλλειψαν ούτε στιγμή από το περίπτερο των 485 m2 της εταιρείας, στο οποίο βρέθηκαν εννέα μεταχειρισμένα οχήματα της ΜΑΝ, με την εταιρεία μάλιστα να πουλά επτά οχήματα κατά τη διάρκεια της έκθεσης. Αξίζει να αναφερθεί, πως πλάι στα μεταχειρισμένα οχήματα υπήρχε και ένα ολοκαίνουργιο, το εκχιονιστικό ΜΑΝ TGM 18.290 4X4 ΒΒ, την υπερκατασκευή του οποίου ανέλαβε η εταιρεία ABO-DEMAN ABEE και προσφέρθηκε ως δωρεά της εταιρείας ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ στο Δήμο Καλαβρύτων.

Στο ίδιο τεύχος #367

Διαβάστε επίσης

Εάν η μπαταρία υψηλής τάσης βυθιστεί σε νερό, δεν παρέχει ρεύμα. Όλα τα ηλεκτρικά εξαρτήματα είναι στεγανοποιημένα και ασφαλή για τον οδηγό ή άλλα άτομα. Η φόρτιση των μπαταριών γίνεται και με κοινούς φορτιστές AC ισχύος 11 ή 22kW, αλλά και με ταχυφορτιστές DC ισχύος 104kW.

.

Super 143M 500. O V8 κινητήρας 14,2 λίτρων, αποδίδει 500 ίππους και ροπή 2.100 Nm.

Το ετήσιο φεστιβάλ πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην Ολλανδία.

.

.

PreviousNext