Τροχοί & TIR

Στα νησιά με Isuzu

NOVO & VISIGO Καθώς το τουριστικό ρεύμα προς τα νησιά μας αυξάνει καθημερινά, έντονο είναι και το ενδιαφέρον των τουριστικών επιχειρήσεων για λεωφορεία προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες για μ
Τετάρτη 28/06/2017 - 16:23
Κοινοποίηση στα Social Media

NOVO & VISIGO

Καθώς το τουριστικό ρεύμα προς τα νησιά μας αυξάνει καθημερινά, έντονο είναι και το ενδιαφέρον των τουριστικών επιχειρήσεων για λεωφορεία προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες για μεταφορές επιβατών, οι οποίες βέβαια πολλαπλασιάζονται τους καλοκαιρινούς μήνες. Αρκετοί επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στα νησιά επιλέγουν τη λύση των μεσαίων, οικονομικών λεωφορείων, αλλά με αυξημένη εκμετάλλευση και ένα παράδειγμα είναι τα Isuzu Novo και Visigo που συναντήσαμε να κυκλοφορούν στη Μύκονο.

ISUZU NOVO

Το ΝΟVO αν και ανήκει στην κατηγορία των midi προσφέρεται με 27+1 θέσεις ή ακόμα και με 29+1 θέσεις, ενώ ταυτόχρονα διατη- ρεί το ίδιο ευρύχωρο κόκπιτ, άνετο και ξεκούραστο για τον οδηγό. Αλλά και οι επιβάτες απολαμβάνουν ένα ευχάριστο ταξίδι χάρη στα άνετα καθίσματα σε μοντέρνα σχεδίαση, με ποιοτικές επεν δύσεις, χαρούμενους χρωματικούς συνδυασμούς, υποβραχιόνιο και μηχανισμό που επιτρέπει στο εξωτερικό κάθισμα να κυλίσει προς το διάδρομο αφήνοντας απόσταση από το διπλανό. Η ευελιξία αποτελεί βασικό πλεονέκτημα για το NOVO, το οποίο κινείται εύκολα σε στενούς δρόμους και σε σημεία που απαιτούν μανούβρες. Να σημειώσουμε ότι το μήκος του λεωφορείου είναι μόλις 7.305 χιλιοστά και οι πρόβολοι 1.650 και 2.270 μπροστά και πίσω αντίστοιχα.

Πλεονέκτημα αποτελούν επίσης και οι αμφίπλευρης φόρτωσης διαμπερείς μπαγκαζιέρες, χωρητικότητας τριών κυβι- κών, με κάθετα ανοιγόμενες πόρτες.

ISUZU VISIGO

Σύγχρονο λεωφορείο 37+1+1 θέσεων με πλούσιο εξοπλισμό, όπως αυτοματοποιημένο κλίμα θέρμανσης – ψύξης με ψηφιακό κοντρόλ, προθερμαντήρα Webasto, Air Condition με ξεχωριστή παροχή μόνο για το κόκπιτ του οδηγού, ξεθάμπωμα παρμπρίζ και ακόμα: Cruise Control, ριτάρντερ, κάμερα οπισθοπορείας και αισθητήρα parking. Σε αυτά θα πρέπει να προσθέσουμε τα πολυτελή καθίσματα των επιβατών, τα ευρύχωρα κανάλια αποσκευών (καπελιέρες), το πανοραμικό παράθυρο οροφής, τον απαλό φωτισμό νύχτας κ.α. Από την πλευρά του, ο οδηγός έχει στη διάθεσή του κάθισμα με αεροανάρτηση, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους καθρέφτες και παράθυρο ηλεκτρικής λειτουργίας, εργονομικό ταμπλό, μοντέρνας σχεδίασης τιμόνι και λεβιέ ταχυτήτων.

Το σετ των multimedia περιλαμβάνει MP3, DVD, GPS, USB και οθόνη αφής 7 ιντσών. Τον εξοπλισμό συμπληρώνουν η μικροφωνική εγκατάσταση, το μόνιτορ/LCD, το βαθύ ψυγείο στο ταμπλό καθώς και βραστήρας νερού για καφέ, τσάι κ.λ.π. Το μήκος του VISIGO φτάνει τα 9.560 χιλιοστά και το πλάτος του τα 2.454 χιλιοστά. Η μπαγκαζιέρα, διαμπερής, αμφίδρομης φόρτωσης έχει χωρητικό- τητα 5.5 κυβικών. Γενικότερα, το Visigo δίνει στον ιδιοκτήτη του το στοιχείο της αυξημένης εκμετάλλευσης των 37 θέσεων επιβατών και με μια ικανοποιητική σχέση κόστους απόδοσης.

Γνωρίστε τα ετοιμοπαράδοτα Τουριστικά & Σχολικά Λεωφορεία Isuzu Buses 30 & 40 θέσεων

στην Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ Ιερά Οδός 104.

Ανταλλαγές Δέκτες. Info: 6949616142

PreviousNext