Τεύχος #387 - Ιούλιος 2020

Διαβάστε αυτό το Μήνα - Τεύχος #387

Οι οδηγοί που δραστηριοποιούνται με απόσπαση σε άλλη χώρα δικαιούνται να λαμβάνουν τον κατώτερο μισθό που λαμβάνουν οι οδηγοί της άλλης χώρας, καθώς η Επιτροπή έχει υιοθετήσει την αρχή «ίση αμοιβή για την ίδια εργασία στον ίδιο τόπο».
Άνετη, σχεδόν απολαυστική οδήγηση –όλα τα προτερήματα των μικρότερων FH υπάρχουν και στο XXL
 Στον αυτοκινητόδρομο μας άρεσε η εξαιρετική ποιότητα κύλισης και στο παλιό εθνικό δίκτυο η απόδοση του κινητήρα από τις χαμηλές στροφές.
Στη διεθνή μεταφορά, το επικαθήμενο μπορεί να ταξιδεύει ευκολότερα και οικονομικότερα ως ασυνόδευτο όχημα μέσα στο πλοίο ή στο σιδηροδρομικό βαγόνι
Μεταφορά λυμάτων στη Μύκονο με τα φορτηγά της εταιρείας του Παρασκευά Δάντου.
Με τη χρήση των ηλεκτροκίνητων ταξί η Θεσσαλονίκη θα είναι ακόμη πιο ήσυχη και πιο καθαρή, μας τόνισε ο πρόεδρος της Taxiway.
O Όμιλος Παπαδάκη είχε παραδώσει πέρυσι είκοσι Neoplan Tourliner και δώδεκα Mercedes-Benz Sprinter στην τουριστική επιχείρηση «Union Coach Services» από την Κρήτη.
Την 5η Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, επέλεξε η κυβέρνηση για να παρουσιάσει στην «Τεχνόπολη» του Δήμου Αθηναίων, το ολιστικό της σχέδιο για την προώθηση της ηλεκτροκίνησης στη χώρα μας.
Η σειρά Trail (μεγάλο Transit και Transit Custom) φέρει στον βασικό εξοπλισμό μηχανικό διαφορικό MLSD της Quaife, ίδιο με αυτό που χρησιμοποιείται στα σπέσιαλ μοντέλα της Ford Performance, και προαιρετικά για το μεγάλο Transit AWD
Το μήκους 4,6 μ. GACHA του Ελνσίνκι, μπορεί να μεταφέρει 16 επιβάτες (10 καθήμενοι). Διαθέτει δύο ηλεκτροκινητήρες ισχύος 2x55 kW (74 hp) και μπαταρίες 24 kWh, που του προσδίδουν αυτονομία άνω των 100 χλμ.
Τις σημερινές δυσκολίες και καθυστερήσεις θα λύσει ο ηλεκτρονικός προγραμματισμός, που θα λειτουργεί με τρόπο booking, όπως γίνονται οι κρατήσεις π.χ. των αεροπορικών εισιτηρίων, εξηγεί ο κ. Λογοθέτης (φωτό).
«Τα φορτηγά μας έπιασαν αράχνες, δεν δουλεύουν ούτε οι μπαταρίες. Πρώτη φορά ζούμε τόσο δύσκολες καταστάσεις», μας δήλωσαν οι αυτοκινητιστές των Σερβίων.
Μέχρι το τέλος του 2021 οι εθνικές οδοί, οι βασικοί οδικοί άξονες της χώρας, θα έχουν καλυφθεί πλήρως από φορτιστές για ηλεκτρικά αυτοκίνητα
Συνάντηση Σουηδών στους Γεωργανάδες Τρικάλων.
Δοκιμές σε πραγματικές συνθήκες χρήσης, έδειξαν ότι το Advancer είναι έως και 40% πιο γρήγορο στην ψύξη και έως και 30% πιο αποδοτικό από τον μέσο όρο της αγοράς.
Η Παναγιώτα Διδίτση μόλις αποδέχτηκε την πρόταση γάμου του Θωμά Ανδρίκου.
Χωρίς ΣΕΑ, αλλά με διόδια η Εγνατία.
Λανσάρεται το ηλεκτρικό Peugeot e-Expert.
Το νέο Scania Interlink MD είναι το πρώτο πούλμαν μεγάλων αποστάσεων του κόσμου που κινείται με LNG. Προσφέρει αυτονομία μέχρι και 1.000 χλμ. και υπόσχεται περιορισμό των εκπομπών CO2  κατά 20%.
Με συγκεκριμένες προσθήκες στην εξωτερική πλευρά το S δείχνει ακόμη πιο τούμπανο!
Οι φιμέ γυάλινες επιφάνειες, διευκολύνουν την απόδοση του συστήματος κλιματισμού.
Υπερτερεί ο δράκος στα αυτοκόλλητα και τους χρωματισμούς