Τροχοί & TIR

Kassbohrer Aprenta

Η Aprenta, με έδρα τις Αφίδνες Αττικής, ανέλαβε από τον περασμένο Μάιο την αποκλειστική αντιπροσώπευση των προϊόντων της εταιρείας Kassbohrer στην Ελλάδα, εμπλουτίζοντας την αγορά επαγγελματικών οχη
Πέμπτη 15/11/2018 - 14:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Η Aprenta, με έδρα τις Αφίδνες Αττικής, ανέλαβε από τον περασμένο Μάιο την αποκλειστική αντιπροσώπευση των προϊόντων της εταιρείας Kassbohrer στην Ελλάδα, εμπλουτίζοντας την αγορά επαγγελματικών οχημάτων με καινοτομίες που αναμένεται να δώσουν λύσεις αλλά και να εξελίξουν το κομμάτι των μεταφορών της ελληνικής βιομηχανίας.

Στην έκθεση Transport Show 2018 παρουσίασε τρεις επικαθήμενες νταλίκες, μία για μεταφορά κοντέινερ, την K.SHG AMH , μία για διάφορα εμπορεύματα, την K.SKS.X και το ημιρυμουλκούμενο ανατρεπόμενο K.SKS BS.

Αναλυτικότερα, το όχημα μεταφοράς πολλαπλών εμπορευματοκιβωτίων K.SHG AMH , με το διπλό (μεσαίο και οπίσθιο) προεκτάσιμο πλαίσιο με λαιμό (gooseneck) έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να μεταφέρει το πλήρες φάσμα των εμπορευματοκιβωτίων, από 20 ft έως τα 45 ft HC εμπορευματοκιβώτια.

Τα χαρακτηριστικά ασφαλείας και φόρτωσης της νταλίκας Κ.SCS X έχουν σχεδιαστεί με τέτοιον τρόπο προκειμένου να ενσωματώνουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην καθημερινή χρήση. Εξοπλισμένη με συστήματα ασφαλούς πρόσδεσης φορτίου K-fix, η Κ.SCS X παρέχει 236 διαφορετικά σημεία πρόσδεσης, το καθένα με ικανότητα 2,5 τόνων σε ειδικά σχεδιασμένο πλευρικό μοτίβο.

Με ικανότητα φόρτωσης 12.000 κιλών στον πείρο η Κ.SKS BS παρέχει τη μέγιστη δυνατή κατανομή φορτίου παρέχοντας ταυτόχρονα την ασφαλέστερη οδική μεταφορά. Η μπουκάλα 5 κυλίνδρων με λειτουργία στα 250 bar καθιστά δυνατή τη λειτουργική φόρτωση και εκφόρτωση.

PreviousNext