Τροχοί & TIR

VOLVO CE: Ηλεκτρικοί εκσκαφείς, φορτωτές και φορτηγά

Την κατασκευή ηλεκτρικών εκσκαφέων και φορτωτών ανήγγειλε η VOLVO CE (Construction Equipment) με ορίζοντα για τη διάθεσή τους στην αγορά μέχρι το 2020. Παράλληλα, προχωρεί και στην κατασκευή υβριδικ
Σάββατο 11/05/2019 - 11:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Την κατασκευή ηλεκτρικών εκσκαφέων και φορτωτών ανήγγειλε η VOLVO CE (Construction Equipment) με ορίζοντα για τη διάθεσή τους στην αγορά μέχρι το 2020.

Παράλληλα, προχωρεί και στην κατασκευή υβριδικών μηχανημάτων με κίνηση υδραυλική-ηλεκτρική, καθώς και σε μια ημιαυτόνομη σειρά εκσκαφέων με την ονομασία EC220E, όπου η μπούμα και ο κουβάς θα μπορούν να λειτουργούν αυτόματα, δηλαδή να πραγματοποιούν τον έναν πλήρη κύκλο εργασίας (προσέγγιση – εκσκαφή – ανύψωση – περιστροφή – εκφόρτωση – περιστροφή και πάλι εκσκαφή) χωρίς την παρέμβαση του χειριστή.

Εντυπωσιακή ήταν, επίσης, η παρουσία της VOLVO CE στην έκθεση Bauma, όπου συνολικά έδειξε 47 προϊόντα για τον κατασκευαστικό κλάδο, μεταξύ των οποίων και 6 φορτηγά περιλαμβανομένων του αυτόνομου FH και του ηλεκτρικού FL, ενώ αρκετά από τα παραπάνω εκθέματα προσφέρονταν για δοκιμή σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους.

Πέρα από τα παραπάνω, ενδιαφέρον, για τους ασχολούμενους με τον κατασκευαστικό κλάδο, αποτελεί το πακέτο υποστήριξης και οικονομίας που προσφέρει η VOLVO για τους ιδιοκτήτες στόλων μηχανημάτων, το οποίο συνίσταται στη διαρκή παρακολούθηση της λειτουργίας των εκσκαφέων και των φορτωτών, ώστε να βελτιώνεται η απόδοσή τους με την παροχή τεχνικών οδηγιών.

PreviousNext