Τροχοί & TIR

Νέα dumper 95 τόνων από τη Volvo

Η Volvo Construction Equipment (Volvo CE) παρουσίασε με κάθε επισημότητα στο εργοστάσιό της στο Μάδεργουελ της Σκοτίας, τα νέα dumper μοντέλα της. Η γκάμα αποτελείται από το R45D των 45 τόνων, το R6
Σάββατο 28/04/2018 - 14:06
Κοινοποίηση στα Social Media

Η Volvo Construction Equipment (Volvo CE) παρουσίασε με κάθε επισημότητα στο εργοστάσιό της στο Μάδεργουελ της Σκοτίας, τα νέα dumper μοντέλα της. Η γκάμα αποτελείται από το R45D των 45 τόνων, το R60D των 60 τόνων, το R70D των 72 τόνων, αλλά και τη ναυαρχίδα της μάρκας, το ολοκαίνουργιο R100E των 95 τόνων.

Η τετραμελής οικογένεια μοντέλων της Volvo CE προορίζεται για εργασίες εξόρυξης, είτε στην επιφάνεια της γης είτε στις σήραγγες ενός λατομείου. Σύμφωνα με τη Volvo, τα εν λόγω οχήματα διαθέτουν ανταγωνιστική αναλογία ισχύος - βάρους, αποτελεσματική μετάδοση κίνησης και κατανομή βάρους που τους δίνει την απαιτούμενη ελκτική δύναμη να διασχίζουν απότομες πλαγιές σε απόλυτο έλεγχο.

Τα τρία μοντέλα της σειράς D-Series, τα R45D, R60D και R70D, στηρίζονται στα μοντέλα TR-Series της Terex Trucks, η οποία αποτελεί από το 2014 μέλος του ομίλου της Volvo. Το E-Series R100E είναι ένα εντελώς νέο μηχάνημα που -σύμφωνα με τη μάρκα- προσφέρει σταθερότητα, μεγάλη διάρκεια ζωής, υψηλή κερδοφορία, αντοχή και άνεση. Η Volvo CE, υπόσχεται πως θα βοηθήσει τους πελάτες της στα τμήματα ορυχείων και λατομείων να μεταφέρουν περισσότερο υλικό σε λιγότερο χρόνο, όντας παράλληλα ένα απλό στη λειτουργία και τη συντήρησή του μηχάνημα.

PreviousNext