Τροχοί & TIR

Νέο άνοιγμα της Knorr-Bremse

Συνεχίζει να επενδύει στα συστήματα διεύθυνσης επαγγελματικών οχημάτων η Knorr-Bremse και αφού πέρυσι έκανε το άνοιγμά της στην αγορά της Ασίας αποκτώντας την Hitachi Automotive Systems, Ltd., φέτος
Κυριακή 22/03/2020 - 08:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Συνεχίζει να επενδύει στα συστήματα διεύθυνσης επαγγελματικών οχημάτων η Knorr-Bremse και αφού πέρυσι έκανε το άνοιγμά της στην αγορά της Ασίας αποκτώντας την Hitachi Automotive Systems, Ltd., φέτος βάζει πλώρη για τη Β. Αμερική, μέσω της συμφωνίας εξαγοράς από τη WABCO, της εταιρείας R.H. Sheppard Co., Inc.

Η συμφωνημένη τιμή εξαγοράς ανέρχεται στα 149,5 εκ. δολάρια και η συναλλαγή αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί εντός του πρώτου μισού του τρέχοντος έτους. «Για την Knorr-Bremse η εξαγορά της Sheppard είναι ένα ακόμα σημαντικό βήμα στην στρατηγική της εταιρείας να καταστεί ένας παγκόσμιος κατασκευαστής συστημάτων διεύθυνσης για επαγγελματικά οχήματα», δήλωσε μεταξύ άλλων το μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου της Knorr-Bremse AG, υπεύθυνος του τμήματος Commercial Vehicle Systems, Δρ. Peter Laier.

PreviousNext