Τροχοί & TIR

Παραγγελία για 1.000 Volvo FH I-Save

Μέχρι του χρόνου θα έχουν παραδοθεί στην ιταλική μεταφορική Lannutti Group, οι 1.000 μονάδες του νέου Volvo FH τεχνολογίας I-Save. Μέσω αυτών, η εταιρεία logistics -που δραστηριοποιείται σε 8 ευρωπα
Δευτέρα 29/03/2021 - 08:00
Κοινοποίηση στα Social Media
Μια «στρατιά» από νέα Volvo FH τεχνολογίας I-Save, θα αποκτήσει η ιταλική μεταφορική, Lannutti Group.
Μια «στρατιά» από νέα Volvo FH τεχνολογίας I-Save, θα αποκτήσει η ιταλική μεταφορική, Lannutti Group.

Μέχρι του χρόνου θα έχουν παραδοθεί στην ιταλική μεταφορική Lannutti Group, οι 1.000 μονάδες του νέου Volvo FH τεχνολογίας I-Save.

Μέσω αυτών, η εταιρεία logistics -που δραστηριοποιείται σε 8 ευρωπαϊκές χώρες- φιλοδοξεί να περιορίσει την κατανάλωση καυσίμου κατά 10%, μειώνοντας παράλληλα τις εκπομπές CO2 του στόλου της, ο οποίος αριθμεί 1.800 φορτηγά. «Η αρχή στην ανανέωση του στόλου μας είναι να δώσουμε προτεραιότητα στα οχήματα χαμηλών εκπομπών. Εκτός από την αξιοπιστία, οι πιο σημαντικοί παράγοντες για εμάς είναι να διατηρήσουμε το βάρος του φορτηγού όσο το δυνατόν χαμηλότερο, για να επιτρέψουμε υψηλό ωφέλιμο φορτίο, όπως και να μειώσουμε την κατανάλωση καυσίμου στο ελάχιστο. Μετά μια περίοδο θετικών δοκιμών, αποφασίσαμε ότι όλα τα νέα φορτηγά Volvo θα πρέπει να είναι φορτηγά I-Save», δήλωσε ο CEO του Lannutti Group, Valter Lannutti.

Υπενθυμίζεται, πως εκτός από τις τεχνολογίες περιορισμού της κατανάλωσης, τα νέα Volvo FH μπορούν να εξοπλιστούν με συστήματα υποβοήθησης οδηγού -όπως τα Lane Changing Support και Driver Alert Support- τα οποία αυξάνουν σημαντικά τα επίπεδα ενεργητικής ασφάλειας. «Δεν κάνουμε συμβιβασμούς με την ασφάλεια. Είναι σημαντικό να προσφέρουμε στους οδηγούς μας ένα ασφαλές και άνετο περιβάλλον εργασίας, και παράλληλα να εξασφαλίζουμε την ασφάλεια των φορτίων μας. Ευτυχώς τα περισσότερα ατυχήματα είναι μικρά, ωστόσο τα φορτηγά συχνά χρειάζονται επισκευές και μας κοστίζει όταν ένα όχημα τίθεται εκτός λειτουργίας. Συνολικά, πιστεύω πως τα επιπλέον συστήματα ασφάλειας αποτελούν μια καλή επένδυση», συμπλήρωσε ο κ. Lannutti.

PreviousNext