Τροχοί & TIR

Στη διεθνή μεταφορά με τον επετειακό τράκτορα DAF XF

Από την Ήπειρο στη Δυτική Ευρώπη για μεταφορά ελιών είναι το καθιερωμένο δρομολόγιο του DAF XF της εταιρείας Agrosouli με έδρα τη Νέα Σινώπη Πρέβεζας. Πρόκειται για έναν από τους επετειακούς τράκτορ
από Παύλος Μαυρομύτης | Πέμπτη 01/04/2021 - 07:00
Κοινοποίηση στα Social Media
Το DAF της εταιρείας Agrosouli με έδρα τη Νέα Σινώπη Πρέβεζας μεταφέρει ελιές σε αγορές της Δυτικής Ευρώπης. Η εταιρεία εξάγει προϊόντα σε δεκαοχτώ χώρες του εξωτερικού και στην Αμερική.
Το DAF της εταιρείας Agrosouli με έδρα τη Νέα Σινώπη Πρέβεζας μεταφέρει ελιές σε αγορές της Δυτικής Ευρώπης. Η εταιρεία εξάγει προϊόντα σε δεκαοχτώ χώρες του εξωτερικού και στην Αμερική.

Από την Ήπειρο στη Δυτική Ευρώπη για μεταφορά ελιών είναι το καθιερωμένο δρομολόγιο του DAF XF της εταιρείας Agrosouli με έδρα τη Νέα Σινώπη Πρέβεζας. Πρόκειται για έναν από τους επετειακούς τράκτορες της ολλανδικής εταιρείας, προς τιμήν των 250.000 καμπινών Super Space Cab που έχει παράξει όλα αυτά τα χρόνια.

«Κάποιες λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά στην εμφάνισή του, αλλά σίγουρα το XF σε κερδίζει και σε άλλους τομείς», μας αναφέρει ο οδηγός του Βασίλης Ευαγγέλου. Ο συντάκτης μας Παύλος Μαυρομύτης τον συνάντησε στο συνεργείο Γ. Τσελίγκας στην Άρτα, όπου μας μίλησε για τη μέχρι τώρα εμπειρία του από το DAF. Τι του αρέσει στο αυτοκίνητο, ποια πλεονεκτήματα σημειώνει, πόσο άνετη είναι η καμπίνα, τι κατανάλωση πετρελαίου και AdBlue φέρνει φορτωμένο στη διαδρομή των 3.000 χιλιομέτρων, είναι μερικά από τα βασικά ερωτήματα στα οποία μας απαντάει. Στη συνέχεια ξεκινούμε το δρομολόγιό μας με κατεύθυνση τις εγκαταστάσεις της εταιρείας απολαμβάνοντας την εξαιρετική ποιότητα κύλισης του XF.

Στο συνεργείο της DAF "Γ. Τσελίγκας", ο Βασίλης κάνει έναν τυπικό έλεγχο στο φορτηγό του πριν ξεκινήσει το δρομολόγιό του και μας εξηγεί: «Είναι αρχή της εταιρείας μας να ελέγχονται τα φορτηγά μας πριν από κάθε δρομολόγιο γιατί θέλουμε να είμαστε πάντα σωστοί σε όλα. Μάλιστα, η ποιοτική εξυπηρέτηση που μας προσφέρει το συγκεκριμένο συνεργείο ήταν ένας επιπλέον σημαντικός λόγος που αγοράσαμε το συγκεκριμένο αμάξι. Γνωρίζουμε ότι ανά πάσα ώρα και στιγμή όποια βλάβη προκληθεί στα φορτηγά μας, θα μας εξυπηρετήσουν άμεσα, είτε εδώ, είτε στο εξωτερικό. Αυτό θέλει ο επαγγελματίας αυτοκινητιστής. Εξυπηρέτηση και After Sales υπηρεσίες όλο το 24ωρο. Να καλείς στο τηλέφωνο τον μηχανικό σου αργά το βράδυ και να σε εξυπηρετεί. Βέβαια, και από την αντιπροσωπεία είδαμε άριστη συμπεριφορά, συγκεκριμένα από τον σύμβουλο πωλήσεων Σπύρο Αρβανίτη, και έτσι ολοκληρώσαμε την αγορά του XF».

Διαβάστε την αναλυτική παρουσίαση, στο τεύχος Απριλίου (396) του περιοδικού ΤΡΟΧΟΙ & ΤΙR που κυκλοφορεί στα περίπτερα Ελλάδας και Κύπρου.

Διαβάστε επίσης

Το αστικό λεωφορείο VDL CITEA LF-122 με μπαταρίες χωρητικότητας 490 kWh.

Ηλεκτρικές και πετρελαιοκίνητες εκδόσεις  είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά  οι επισκέπτες στο περίπτερο της Otokar.

Νέο Iveco S-Way 2024

ford

scania

PreviousNext