Τροχοί & TIR

Το «απόλυτο» πακέτο εξοπλισμού DAF

Η DAF Trucks, μετά την έκδοση «Unity Edition» για το DAF XF λανσάρει το νέο πακέτο εξοπλισμού «Ultimate Package», το οποίο αναβαθμίζει την απόδοση, την ασφάλεια και την προσφερόμενη άνεση των DAF CF
Τετάρτη 09/12/2020 - 08:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Η DAF Trucks, μετά την έκδοση «Unity Edition» για το DAF XF λανσάρει το νέο πακέτο εξοπλισμού «Ultimate Package», το οποίο αναβαθμίζει την απόδοση, την ασφάλεια και την προσφερόμενη άνεση των DAF CF και XF, τα οποία φέρουν τους κινητήρες PACCAR MX-11 και MX-13.

Αναλυτικότερα, η απόδοση των φορτηγών της DAF ενισχύεται μέσω μιας σειράς τεχνολογιών που ενσωματώνονται στο «Ultimate Package», όπως το σύστημα «Battery Energy Management», το οποίο επιτρέπει την παρακολούθηση της κατάστασης των μπαταριών, αλλά και το «Tyre Pressure Monitoring» για τον έλεγχο της πίεσης των ελαστικών. Επιπλέον, προσφέρεται το προγνωστικό «Predictive Cruise Control», με τη βοήθεια του οποίου δίνεται η δυνατότητα παρακολούθησης και προγραμματισμού των επόμενων δύο χιλιομέτρων διαδρομής, ώστε η γραμμή κίνησης να εκμεταλλευθεί στον μέγιστο βαθμό την κινητική ενέργεια του φορτηγού, κάτι που -σύμφωνα με την εταιρεία- μπορεί να μειώσει την κατανάλωση μέχρι και κατά 4%.

Παράλληλα, για να βελτιωθεί η ορατότητα -και συνεπακόλουθα η ασφάλεια- στο «Ultimate Package» περιλαμβάνονται τόσο LED προβολείς όσο και LED πίσω φώτα, τα οποία έχουν χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, συμβάλλοντας και αυτά με τη σειρά τους στην καλύτερη απόδοση του φορτηγού και στη μείωση του συνολικού κόστους ιδιοκτησίας. Σε ό,τι αφορά στην άνεση, στις καμπίνες των φορτηγών που φέρουν το εν λόγω πακέτο, υπάρχει το σύστημα κλιματισμού «Climate Control» και το τροφοδοτικό «Accessories Power Supply», το οποίο είναι ειδικά σχεδιασμένο για να δέχεται φούρνο μικροκυμάτων.

Για όσους επιθυμούν ακόμα περισσότερα, η ολλανδική μάρκα λανσάρει το «απόλυτο» πακέτο «Ultimate+ Package». Σε αυτό στάνταρ είναι το online σύστημα διαχείρισης στόλων «DAF Connect», το οποίο προσφέρει πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο για το φορτηγό και τον οδηγό, ώστε οι διαχειριστές στόλων να κάνουν ευκολότερα και αποδοτικότερα τη δουλειά τους. Επιπλέον, το πιο πλούσιο πακέτο εξοπλισμού συνοδεύεται από το συμβόλαιο συντήρησης «DAF MultiSupport Flex Care Repair & Maintenance».

PreviousNext