Τροχοί & TIR

Επετειακό DAF XF Super Space Cab

Με αφορμή την πώληση 250.000 φορτηγών με την πιο ευρύχωρη καμπίνα, Super Space Cab, η DAF Trucks παρουσιάζει την επετειακή πολυτελή έκδοση XF Super Space Cab Celebration Edition, η οποία είναι διαθέ
Παρασκευή 20/03/2020 - 06:00
Κοινοποίηση στα Social Media
Σήμερα τα μισά από τα DAF XF που πωλούνται, φέρουν την καμπίνα Super Space Cab.
Σήμερα τα μισά από τα DAF XF που πωλούνται, φέρουν την καμπίνα Super Space Cab.

Με αφορμή την πώληση 250.000 φορτηγών με την πιο ευρύχωρη καμπίνα, Super Space Cab, η DAF Trucks παρουσιάζει την επετειακή πολυτελή έκδοση XF Super Space Cab Celebration Edition, η οποία είναι διαθέσιμη στις εκδόσεις τράκτορα 4x2 FT και 6x2 FTG, όπως και σε όλες τις εκδόσεις μονών φορτηγών XF.

Οι επιλογές σε κινητήρες είναι ανάμεσα στον PACCAR MX-11 των 450 ίππων και στον ισχυρότερο PACCAR MX-13 των 480 ή 530 ίππων. Ο διάκοσμος του σπέσιαλ αυτού DAF διαφέρει από χώρα σε χώρα, καθώς κάθε έκδοση είναι διαμορφωμένη ώστε να ταιριάζει στις προτιμήσεις των τοπικών πελατών. Ωστόσο, αυτό που είναι κοινό είναι το εντυπωσιακό Exclusive εσωτερικό, ο εξοπλισμός του οποίου περιλαμβάνει τις δερμάτινες επενδύσεις στην απόχρωση του κονιάκ. Το «παρών» στον εξοπλισμό δίνουν στοιχεία όπως το σύστημα πλοήγησης DAF TNR, το κλιματιστικό με λειτουργία ελέγχου από την πλάτη της καμπίνας και το μεγάλο ψυγείο οδηγού.

Σημειώνεται, πως το τελευταίο DAF XF Super Space Cab διαθέτει καμπίνα 12,6 m3 και προσφέρει εσωτερικό ύψος 2.23 μέτρων και αποθηκευτικούς χώρους 925 λίτρων. Εξοπλίζεται με δύο κρεβάτια, με το κάτω να έχει πλάτος 80 εκ., μήκος 2,20 μέτρων και να φέρει (όπως και το επάνω) αναπαυτικό στρώμα πάχους 15 εκ.

Αξίζει να αναφερθεί, πως η ολλανδική μάρκα παρουσίασε το 1988 το DAF 3300 Space Cab και πέντε χρόνια αργότερα λάνσαρε την πιο ευρύχωρη έκδοση Super Space Cab. Η αποδοχή του αγοραστικού κοινού για την εν λόγω καμπίνα είναι τέτοια, που σήμερα τα μισά από τα DAF XF που πωλούνται, φέρουν την καμπίνα Super Space Cab.

PreviousNext