Τροχοί & TIR

ΕrmisBus: Diplomatic Limo Vip

Μια νέα υπερπολυτελή έκδοση mini bus 10+1+1 θέσεων, πάνω στο ολοκαίνουργιο Mercedes-Benz Sprinter 316 CDI –VS30, θα παρουσιάσει -μεταξύ πολλών άλλων- στους επισκέπτες της έκθεσης Transport Show 2018
Παρασκευή 05/10/2018 - 09:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Μια νέα υπερπολυτελή έκδοση mini bus 10+1+1 θέσεων, πάνω στο ολοκαίνουργιο Mercedes-Benz Sprinter 316 CDI –VS30, θα παρουσιάσει -μεταξύ πολλών άλλων- στους επισκέπτες της έκθεσης Transport Show 2018 η εταιρεία ΕrmisBus, η οποία ειδικεύεται στην κατασκευή πολυτελών λεωφορείων.

Το mini bus της εταιρείας, λανσάρεται με την εμπορική ονομασία Diplomatic Limo Vip και διατίθεται στην ελληνική αγορά σε έκδοση Limited Edition. Τα πολυτελή χειροποίητα καθίσματα του οχήματος είναι σχεδιασμένα από την ΕrmisBus. Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του μοντέλου είναι επίσης η φωτιζόμενη οροφή, η οποία παρέχει τη δυνατότητα εναλλαγής του εσωτερικού φωτισμού, όπως και το τραπεζάκι συσκέψεων με τον εσωτερικό φωτισμό LED.

Στα παραπάνω ξεχωριστά χαρακτηριστικά του Diplomatic Limo Vip, έρχονται να προστεθούν τα πολυτελή στοιχεία εξοπλισμού που προσφέρει το νέο Sprinter VS30. Ανάμεσά τους, ξεχωρίζει η ευρεία οθόνη αφής των 10,25 ιντσών, αλλά και το προηγμένο σύστημα πλοήγησης, το οποίο μάλιστα συνοδεύεται από τριετή δωρεάν ενημέρωση χαρτών. Επιπλέον, αξίζει να αναφερθούν οι ζάντες αλουμινίου των 17 ιντσών, τα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED, το όργανο πολλαπλών ενδείξεων στο ταμπλό με έγχρωμη οθόνη, όπως και το σύστημα υποβοήθησης της στάθμευσης, που περιλαμβάνει και κάμερα 360ο. Τέλος, δεν γίνεται να παραληφθεί η θήκη για smartphones, στην οποία οι «έξυπνες» φορητές συσκευές φορτίζουν ασύρματα.

PreviousNext