Τροχοί & TIR

Ξεκινάει το Volvo VISTA

Από τις 30 Σεπτεμβρίου 2019, άρχισαν να γίνονται δεκτές από τη Volvo οι αιτήσεις των ομάδων που επιθυμούν να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό VISTA (Volvo International Service Training Awards). Στην τε
Κυριακή 06/10/2019 - 11:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Από τις 30 Σεπτεμβρίου 2019, άρχισαν να γίνονται δεκτές από τη Volvo οι αιτήσεις των ομάδων που επιθυμούν να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό VISTA (Volvo International Service Training Awards).

Στην τελευταία έκδοση του θεσμού -που ξεκίνησε το 1957 αρχικά μόνο με συμμετοχές μηχανικών από τη Σουηδία- υπολογίζεται πως θα λάβουν μέρος μέχρι και 20.000 τεχνικοί της Volvo Trucks και της Volvo Buses, οι οποίοι θα ενταχθούν σε περίπου 5.000 διαγωνιστικές ομάδες.

Υπενθυμίζεται, πως στον περσινό διαγωνισμό VISTA, η ομάδα των τεχνικών του συνεργείου Volvo του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη, είχε καταφέρει να προκριθεί στον τελικό του θεσμού ο οποίος πραγματοποιήθηκε στην Κουριτίμπα της Βραζιλίας. Εκεί η ελληνική ομάδα είχε εξαιρετική επίδοση αλλά δεν κατάφερε να πάρει την πρωτιά, την οποία κατέκτησαν τελικά οι Εσθονοί. Ωστόσο, παραμένει το γεγονός πως το συνεργείο Volvo Σαρακάκη αποτέλεσε ένα από τα 40 καλύτερα του κόσμου.

PreviousNext